Dårlig råd? Vi innfører RAUSpris

Unge under 25 og folk med lav eller ingen inntekt vil fra nå av få halv pris på billetter hos Rosendal Teater.

Vi mener scenekunst er viktig. Derfor har vi lagt om billettprisene våre for å kunne tilby lavere billettpris til de gruppene som trenger det mest.

Fra nå av er det to typer billetter å kjøpe hos oss - ordinær og moderasjon. Moderasjonspris vil gjelde for studenter, scenekortinnehavere, honnør, UNG (under 25), TOBB-medlemmer - og for deg med lav eller ingen inntekt. Sistnevnte har vi kalt RAUSpris. Mens andre moderasjonskategorier krever gyldig studentbevis/scenekort/honnørbevis/TOBB-medlemskort, blir rauspris basert på tillit.

- Inspirert av teatre i utlandet ønsker vi å gjøre det lettere for folk med dårlig råd å oppleve scenekunst, sier teatersjef og kunstnerisk leder Per Ananiassen.

Totalt senker vi billettprisene våre, og håper at vi med det også greier å senke terskelen for flere til å komme til Rosendal Teater.

PS: Billetter vil fortsatt være billigere på nett enn på døra. Standardprisen på billetter til forestillinger hos oss vil fra nå av være 200 kroner for ordinær billett (på nett, 220 på døra) og 100 for moderasjonsbillett (på nett, 120 i døra).

Vi snakkes!