EN
Meny
D r ø m m e r
d u
o m
å
s t å
p å
e n
s c e n e ?

NB-prosjektet er ferdig. Vi søker deltakere til en opplevelse helt utenom det vanlige!

Nå har du sjansen. Rosendal Teater søker lokale deltakere fra trondheimsområdet til en danseforestilling under Lille Bastard-festivalen 21.-22. mai. Å være komfortabel med nakenhet er en forutsetning. Alle kropper er velkomne!

Om prosjektet: HABITAT av Doris Uhlich

Dette er en ukonvensjonell danseforestilling som feirer menneskekroppen gjennom en skamløs og skamfri salme av kropp og musikk. Her møter publikum kropper som beveger seg alene og sammen i en fengslende koreografi, til et elektrisk lydbilde av abstrakt techno. Publikum kan bevege seg fritt i rommene som oppstår. HABITAT er et prosjekt som berører våre forestillinger om kropp, om dans og om nakenhet. Forestillingen søker å utfordre følelser av skam gjennom å vise kropp som materie. Forestillinga er en del av Lille Bastard, en internasjonal scenekunstfestival som vises på Rosendal Teater mellom 18.-22. mai.

Kan jeg delta? Vi søker folk i alle aldre (men over 18 år) og fra ulike kulturbakgrunner, med en interesse for bevegelse. Alle kropper er velkomne! Dansekompetanse/erfaring er ikke nødvendig.

Hvordan blir jeg med? Hvis du er interessert og vil delta i prosjektet, trenger vi følgende informasjon fra deg: Navn, alder, yrke/utdanning/interesse, epost, telefonnummer, bosted, 2 bilder (1 portrett og 1 fullkroppsbilde, fullt kledd). Dette sender du i en epost til:

Malu Gabard ved Rosendal Teater: malu@rosendalteater.no, innen 2. mai!

Nøl heller ikke med å ta kontakt hvis du lurer på noe. Hjertelig velkommen!

Når skjer deltakelsen? Deltakere må være tilgjengelig for alle workshopdager, prøver og forestillinger.

Søn 15. mai: Prøver (kl.18-22)

Man 16., tir 17. (denne datoen er ikke obligatorisk), ons 18., tor 19: Prøver (kl.17-21)

Fre, 20. mai: Generalprøve (kl.17-22)

Lør 21. og søn 22. mai: Forestilling (kl.18), med oppmøte kl 16.

Viktig å merke: Nakenhet er en forutsetning for deltakelse i denne produksjonen.

Deltakere som gjennomfører workshop, prøver OG forestillinger vil bli kompensert for sin tid.

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen