La barna innvie Rosendal!

Rosendal Teater skal ikke bare være for voksne. Derfor markerer vi åpningshelgen med en egen barnedag 25. august.

Teaterhuset Avant Garden har alltid vært opptatt av at barn får oppleve scenekunst og kultur. Det vil vi fortsette med på Rosendal Teater. Åpningshelgen får en egen dag til barna, og i løpet av høsten får vi besøk av tre forestillinger som retter seg mot barn i ulik alder.

Nå som vi har fått en egen kafé synes vi også det er viktig at de minste skal være velkommen i den. Noe av det vi byr på er barnevennlige alternativer på spisekartet, vafler, flere stellebord og publikumsarealer å løpe fra seg i mellom slagene. Mer til barna vil komme på plass etterhvert!

En søndag i måneden vil vi ha barnesøndag i kafeen, da vi vet at mange familier går, kjører eller sykler forbi oss på vei hjem fra tur og kanskje er litt sultne. Velkommen!

Åpningsdagen for barn og familier søndag 25. august kan du lese mer om her.

Høstens forestillinger for barn:

29. september kl 10 og kl 13 kan du ta med babyen din på "Lumi or In the Heart of The Light" av Seiko Dance Company/Dalija Acin Thelander. Forestillingen er rettet mot de små mellom 0-12 måneder.

27. oktober kl 12 og kl 14 kommer kompaniet Konstellasjonen med sin forestilling "Ugler i mosen", hvor barn mellom 6 og 9 år er invitert.

Barn i alle aldre kan glede seg til "Ikke bare rør" av The four, som har forestilling hos oss 24. november kl 12 og kl 15.

Søndager turdag for mange med barn.