Opplev teater i REMA1000-butikken

Har du noen gang vært på teaterforestilling i en dagligvarebutikk? Ikke vi heller. Men snart får du muligheten, når kompaniet Liavaag/Lindberg inntar REMA1000 Bakklandet med sin forestilling "Feilvare".

Finnes det plass i samfunnet vårt for menneskelige feilvarer? Og klarer vi å akseptere oss selv og hverandre som feilvarer? Kompaniet Liavaag/Lindberg er for tiden i residens hos oss i Rosendal Teater, og kommer snart til dagligvarebutikken med sin forestilling.

Blant reoler, matvarer og fargerike reklameplakater vandrer handlende kunder og ansatte. En mosaikk av forskjellige historier, om mennesker i små og store livskriser som gradvis blir til et fellesskap - et kor. Klagesanger og tankestrømmer høres, handlekurver fylles. Butikken - i likhet med samfunnet - byr på uendelige valgmuligheter. Kunder prøver å handle riktig samtidig som de navigerer seg mellom varer og feilvarer.

“Feilvare” er en stedsspesifikk forestilling i en matvarebutikk av Liavaag/Lindberg. Forestillingen spilles under åpningstiden til Rema 1000 butikker i Trondheim, Verdal, Inderøy og Steinkjer. Teksten er basert på dokumentarisk materiale fra mennesker i ubalanse.

Støttet av: Norsk Kulturfond, Spenn, FFUK, Trøndelag Fylkeskommune, Steinkjer kommune, Cultiva Ekspress, Dramatikkens hus, Rosendal Teater og Turnéteatret i Trøndelag.

Forestillinger i Trondheim, Rema 1000 Bakklandet:

18. oktober fredag premiere kl 20:00

19. oktober lørdag kl 13:00 og 15:00

21. oktober mandag kl 20:00


Interessert?


Sjekk Facebook-event.

Kjøp billett til forestillingene i Trondheim.

Gjestespill ved Turnéteatret i Trøndelag:

24. oktober torsdag Rema 1000 Amfi Verdal kl. 14:00 og 18:00

25. oktober fredag Rema 1000 Inderøy kl. 14:00 og 17:00

26. oktober lørdag Rema 1000 Nordsia, Steinkjer kl. 12:00 og 15:00

Om Liavaag/Lindberg:

Liavaag/Lindberg er et kompani som utvikler og jobber innen scenekunst. Kompaniet har en tverrfaglig kunstnerisk profil, med mål om å skape samtidsaktuell kunst for et bredt publikum. De lar omgivelser/arkitektur/steder være utgangspunktet for deres prosjekter. Kompaniets arbeid består av blant annet forestillingen "MELP - mennesker er laget av porselen” spilt ved Bærum Kunsthall. I 2020 er de aktuelle med barneforestilling “SeaMe!” i samarbeid med RemoteControl Theatre. Både Ingrid Liavaag og Silje Lindberg er utdannede skuespillere. Lindberg studerte ved Teaterhøgskolen i Trøndelag (Nord Universitet). Liavaag studerte ved Ecole Jacques Lecoq, LEM (Laboratory of Movement Study) i Paris og tar nå master ved Teaterhøgskolen i Oslo.

Kunstnerisk team:

Av: Liavaag/Lindberg

Manus og regi: Ingrid Liavaag

Utøvere: Petra Casale, Oda Aunan, Cecilie Solberg og Silje Lindberg

Dramaturg: Siri Løkholm Ramberg

Lyddesigner: Yvonne Stenberg

Komponist: Martin Rane Bauck

Kostyme: Jenny Hilmo Teig

Tekniker: Leik Raknes Finne

Produsenter: Rose Aker og Silje Lindberg

Co-produsent: RemoteControl Theatre

Foto: Daniel Al Paida Larsen

Grafisk design: Ginevra Dondina