EN
Meny
R o s e n d a l
T e a t e r
s ø k e r
a l l s i d i g
t e k n i k e r !
Er du en trygg, erfaren tekniker som er glad i scenekunst og folk – og som holder roa under stress? Rosendal Teater (RT) har fra 1. august 2023 en ledig fast stilling som tekniker i 100% stilling.

Rosendal Teater er et åpent, nysgjerrig, superinternasjonalt og hyperlokalt hus for performance, teater, dans, musikk og debatt. Hit er alle velkommen til å bli med å utforske hva verden kan være. Teatret co-produserer og presenterer to sesonger per år med forestillinger, fester, konserter, installasjoner, filmvisninger, festivaler, residenser, samtaler og andre typer sosiale eller kunstrelaterte arrangementer. Vi driver også vår egen Rosendal kafé, et uformelt og sosialt sted hvor vi samler mennesker i alle aldre og fra forskjellige bakgrunner. Huset har to fleksible scener, en allsidig prøvesal, pluss kafeen og mesanin.

Arbeidsoppgaver:

Du vil jobbe i teknisk avdeling sammen med teknisk sjef og andre teknikere. Sammen har dere ansvar for alle tekniske oppgaver på huset i forbindelse med alt som skjer på scenene våre. Det tekniske teamet har også ansvar for drift, vedlikehold og utvikling av husets tekniske park.

Typiske arbeidsoppgaver vil være planlegging av gjestespill, co-produksjoner og utleiearrangement, avvikling, og rigging til prøver og forestillinger. Det jobbes på tvers av faggrenser, så lyd-, AV- og sceneteknisk arbeid må påregnes, i tillegg til andre generelle tekniske oppgaver etter behov, for eksempel oppfølging og kontakt med andre eksterne teknikere, herunder frilansere.

Kvalifikasjoner:

Vi søker etter kandidater med solid lysteknisk bakgrunn som har:

  • Kjennskap til GrandMA 2.
  • Kunnskap om eller interesse for lyd-, AV- og sceneteknikk.
  • En genuin interesse for (scene-)kunst
  • Gode samarbeidsevner.
  • Serviceinnstilling og evne til god oppgaveløsning.
  • Gode skriftlige og muntlige språkkunnskaper i engelsk (og ideelt norsk/skandinavisk)
  • Førerkort klasse B da avdelingen utfører mye egentransport.
  • Evnen til å håndtere krevende situasjoner på klokt vis, og til å beholde roen under stress.

Ansettelsesform:

100% fast stilling. Kvelds- og helgearbeid er en del av ordinær arbeidsrutine, og i travle perioder må merarbeid påregnes. Lønn etter avtale. Pensjons- og forsikringsordning. Avspaseringsordninger. Arbeidssted er de lokalene teatret til enhver tid disponerer.

Kontakt:

For mer informasjon, vennligst kontakt teknisk sjef Thomas Wold Brosveet på 965 01 460, eller administrativ leder Ingrid Rognes Solbu på 934 58 885.

Vi oppfordrer minoriteter til å søke på stillinger hos oss. Hvis du har minoritetsbakgrunn og/eller er økonomisk vanskeligstilt og kvalifisert for stillingen, er du garantert et jobbintervju. Merk søknaden dersom dette gjelder deg.

Søknadsfrist 28. juni 2023

Søknaden sendes til ingrid@rosendalteater.no .

Merk søknaden "Tekniker"

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Bli rosendalianer

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen