Vi søker tekniker med lysfaglig bakgrunn!

Rosendal Teater har fra 1. januar en ledig fast stilling som tekniker med lysansvar i 100% stilling.

Rosendal Teater (tidligere Teaterhuset Avant Garden) er ett av tre programmerende teatre i Norge, og flyttet inn i nye lokaler i 2019. RT formidler, co-produserer og tilrettelegger for eksperimentell og nyskapende scenekunst av norske og internasjonale kompanier.

Arbeidsoppgaver:
Tekniker med lysansvar jobber i team med tekniker med lydansvar om alle tekniske oppgaver på huset. Det tekniske teamet har ansvar for drift, vedlikehold og utvikling av husets tekniske park.

Typiske arbeidsoppgaver vil være planlegging av gjestespill, co-produksjoner og utleiearrangement, avvikling, og rigging til prøver og forestillinger. Det jobbes på tvers av faggrenser, så lyd-, AV- og sceneteknisk arbeid må påregnes, i tillegg til andre generelle tekniske oppgaver etter behov.

Kvalifikasjoner:
Vi søker etter kandidater med solid lysteknisk bakgrunn, kunnskap om eller interesse for lyd-, AV- og sceneteknikk, allsidig teaterkunnskap og gode samarbeidsevner. Serviceinnstilling og evne til god oppgaveløsning er en forutsetning. Det er nødvendig med gode skriftlige og muntlige språkkunnskaper i både norsk og engelsk. Avdelingen utfører mye egentransport og førerkort klasse B er ønskelig.

Ansettelsesform:
100% fast stilling. Kvelds- og helgearbeid er en del av ordinær arbeidsrutine, og i travle perioder må merarbeid påregnes. Lønn etter avtale. Pensjons- og forsikringsordning. Avspaseringsordninger. Arbeidssted er de lokalene teatret til enhver tid disponerer.

Kontakt:
For mer informasjon, vennligst kontakt tekniker Thomas Wold Brosveet på 965 01 460, eller produksjonsleder Nina Bjørklund på 471 72 312.

Vi oppfordrer kvalifiserte personer med minoritetsbakgrunn til å søke stillingen.


SØKNADSFRIST 24. NOVEMBER 2020

Søknaden sendes til nina@rosendalteater.no
Merk søknaden "Tekniker"


Kveldsbilde Rosendal redigert