INFORMASJON ANG KORONAVIRUSET

Rosendal Teater er stengt for kunstnerisk virksomhet og publikumsaktiviteter til og med 14. juni. Kafeen holder også stengt inntil videre, som del av den nasjonale dugnaden for å bekjempe spredning av koronaviruset.

Det har vært en krevende vår de siste ukene. Like før påskeferien ble det klart at kulturarrangementer må forlenge sin stenging frem til 14. juni. Det betyr at vårsesongen hos Rosendal Teater er avlyst, inkludert høstslippfesten vi hadde planlagt i juni. Vi er selvfølgelig veldig triste for det, men vi fokuserer nå alle gode krefter på å planlegge og forberede en fantastisk høst og Bastardfestival. Innen 1. mai vil regjeringen ta stilling til store arrangementer i sommer.

Av samme årsak må også Rosendal Kafé fortsette å holde stengt inntil videre.

Vi beklager til kunstnerne og til de som har gledet seg til å se en bestemt forestilling hos oss i denne perioden. Som programmerende teater er vi ikke i den situasjonen at publikum nødvendigvis får mulighet til å se de planlagte forestillingene ved en senere anledning. Kjøpte billetter vil refunderes, og publikum som har kjøpt billetter til berørte forestillinger på vårprogrammet er blitt kontaktet med tilbud om refusjon.

Ta vare på dere selv – og ta vare på andre!

Hilsen alle i Rosendal Teater