VIKTIG: INFORMASJON ANG KORONAVIRUSET

Rosendal Teater avlyser fra i dag, 12. mars, alle forestillinger og stenger ned kunstnerisk virksomhet på huset til og med 13. april.


Vi gjør dette for å ta ansvar i den nasjonale dugnaden vi alle står i nå for å begrense spredning av koronaviruset. Dette handler både om at forestillinger samler mange mennesker i samme rom, og om at vi er et internasjonalt teater med tilreisende scenekunstnere fra hele verden. Vi ønsker ikke å ta noen risiko.

Rosendal kafé holder åpent, men vi følger nøye med på utvikling og retningslinjer. Vi har gjennomført en rekke tiltak knyttet til renhold, håndhygiene og bordplassering for å minimere smitterisiko. Vi ber alle besøkende om å bruke utplassert håndsprit rett innenfor inngangsdøra før de går inn i kafeen. Vi vil ikke ta imot større grupper eller arrangementer her i perioden teateret er stengt.

Vi beklager til kunstnerne og til de som har gledet seg til å se en bestemt forestilling hos oss i denne perioden. Som programmerende teater er vi ikke i den situasjonen at publikum nødvendigvis får mulighet til å se de planlagte forestillingene ved en senere anledning. Kjøpte billetter vil refunderes, og publikum som har kjøpt billetter til berørte forestillinger vil kontaktes av oss i løpet av de nærmeste dagene.

Ta vare på dere selv – og ta vare på andre!

Hilsen alle i Rosendal Teater