Sesongåpning 2020

Gjør deg klar for den største sesongåpningen vi har hatt, når Rosendal Teater og DansiT slår seg sammen om et tettpakket program den første helgen i september! En av forestillingene presenteres i samarbeid med Pride Trondheim.

Koronasituasjonen som slo inn for fullt i Norge i mars gjorde at både Rosendal Teater og DansiT måtte avlyse sine festivaler, først Multiplié dansefestival i vår og Bastard internasjonale scenekunstfestival nå i høst.

Sammen har vi snudd oss rundt i full fart og endret på planene, slik at noen av festivalkunstnerne likevel gjester Trondheim under høstens sesongåpning. Paradoksalt nok blir det derfor en større sesongåpning enn vanlig. Høsten 2020 er også første gang DansiT har jevnlig program på huset gjennom hele sesongen, etter at kompetansesenteret for dansekunst flyttet sammen med teatergjengen på Rosendal Teater i fjor høst.

Åpningshelga blir er en naturlig forlengelse av et nært samboerskap og gode samarbeid, og vil gi Trondheims kunstpublikum et enda mer variert og flerfoldig tilbud. Velkommen!

NB! Ikke gå glipp av åpningsfesten torsdag 3. september kl. 22! Mer info på våre nettsider og i eget arrangement på Facebook.

Rosendal Teater Apning008