Sesongavslutning med Carte Blanche

Rosendal Teater og DansiT ønsker velkommen til en fire dager lang sesongavslutning med storslåtte og intime dansekunstopplevelser, i samarbeid med Carte Blanche - Norges nasjonale kompani for samtidsdans.

Vi går ut av en travel høstsesong med et skikkelig smell vi er stolte av: Carte Blanche-ensemblet kommer på besøk til oss i Trondheim. Ensemblet består av 12-15 dansere fra hele verden, som alle kjennetegnes av å ha et svært høyt teknisk nivå, og en sterk sceneutstråling. Kompaniet har siden starten i 1989 jobbet med en rekke spennende og etablerte koreografer, så vel som nye talenter fra hele verden.

Carte Blanche har samtidig fokus på å støtte dansernes individuelle kunstnerskap, noe som har medvirket til deres repertoar av alltid unike og gripende forestillinger. Carte Blanche har lenge vært en ledende og innovativ aktør for samtidsdansens utvikling både i Norge, og i utlandet. Kompaniet er for tiden under ledelse av Annabelle Bonnéry.

Denne uken bør du få med deg Nororoca, koreografert av Lia Rodrigues. Her får du en sjelden anledning til å oppleve hele ensemblet på scenen i et vakkert, rått og intimt møte med den brasilianske favelaen. Benytt også sjansen til å bli nærmere kjent med noen av danserne i ensemblet gjennom deres egne kunstneriske verk: Få med deg and yes I said yes I will yes av Caroline Eckly, samt prosessvisningen «NORMAL research» og workshopen: «My body is my home» av 71BODIES/Daniel Mariblanca.

På søndag kan også unge fra 12 år og oppover se «Game» som en del av vårt barne- og ungdomsprogram.

(Foto: Helge Hansen)

Nororoca1 MO19570 e1556111729599 1920x1280