Multiplié dansefestival

Med et veldig tungt hjerte må vi informere om at Multiplié dansefestival 2021 ikke kan gjennomføres som planlagt den 15-25 april.

Som følge av den seneste utviklingen med koronaviruset, og i lys av de nye nasjonale retningslinjene som ble innført 23. mars, vil det ikke være mulig å avholde festivalen i april. Helt siden fjorårets festival ble avlyst av samme årsak har vi gledet oss enormt til å endelig kunne gjennomføre festivalen i år. Vi har jobbet så langt det går for å finne løsninger og tilrettelegge for en trygg og god festivalopplevelse, i dialog med ansvarlige myndigheter. Men med den siste utviklingen som nå har oppstått på målstreken, ser vi at det ikke vil være forsvarlig å gjennomføre festivalen som tenkt. Det er ekstra tungt at dette skjer igjen, for andre gang for oss, og igjen og igjen for kunstnerne.

Vi ser likevel fremover og jobber med mål om å gjennomføre det som er mulig å få til på et senere tidspunkt, når situasjonen tillater det. Vi har et flott festivalprogram bestående av 12 ulike forestillinger derav fem co-produksjoner, tre premierer og et lokalt koreografisk utviklingsprosjekt som vi har gledet oss til å dele med dere. Følg med for videre oppdateringer om.

Multiplié dansefestival er støttet av: Kulturrådet, Trondheim Kommune, Trøndelag Fylkeskommune

Multiplié dansefestival arrangeres av DansiT i samarbeid med Rosendal Teater

For mer informasjon og program se:

http://www.dansit.no/events/multiplie/


Fb event cover a