Om kaféen

Rosendal kafé er et uformelt, jovialt og åpent møtested med matservering og bar for naboer, sultne og teaterpublikummet vårt.

Vi er åpen igjen! Vi kommer til å ha en litt enklere meny enn før, men like jovial. Vi følger nasjonale retningslinjer, og ber våre gjester gjøre det samme - så vi alle får en trygg sosial møteplass i Østbyen igjen. Vi gleder oss til å se deg!

Et knutepunkt. Et stamsted. Et trivelig sted å spise, henge og møtes. For mange forskjellige folk, små som store. Det er kort og godt hva vi vil at Rosendal kafé skal være.

Billettluka fra kinoens storhetstid på Rosendal er borte, i stedet har vi pent bedt byantikvaren om å få åpne opp veggen for mer lys - og bakenfor søylene har vi bygget en kafé og bar som vi håper vil bli et møtested for små og store i nærområdet og byen både før og etter solnedgang.

I lune omgivelser serverer vi bra mat, gjerne kortreist, til en rimelig penge - og tilpasset både veganere og de med kjærlighet for enkel husmannskost. Her kan du både tilbringe en sen lørdagskveld og stikke innom for maten du trenger etter å ha sovet ut om formiddagen. Eller ta med deg barselgruppa for vaffel på en helt vanlig hverdag.

Rosendal kafé vil naturlig nok være preget av kulturliv, og vi vil ha ulike typer arrangementer her. Den et fint sted å starte om du er nysgjerrig på hva vi driver med her ute! De som jobber hos oss hjelper deg gjerne med å velge blant spennende forestillinger, og billetter kan bestilles i lokalet.

Siste søndag i måneden er barnesøndag, og da blir det fokus på barnevennlig mat og aktiviteter i kafeen. En onsdag i måneden gjennom høsten inviterer Udi Schlomo med musikere til Nabojazz, og i høst blir det også Operakafé 15. september med Skeive Stemmer. Vi gleder oss<3

Velkommen til Rosendal!

PS: Bli Rosendalianer og få fast halv pris på kaffe - og informasjon om alt som skjer fremover. Du kan også få med deg alt om arrangementer i kafeen ved å følge oss på vår egen konto i sosiale medier.

If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

J.R.R. Tolkien

Rosendal Kafe 09