Tilbake X

Om ikke mange måneder åpner en helt ny kafé i Østbyen, når Teaterhuset Avant Garden flytter inn i Rosendal Teater. Vårt håp er at kafeen skal bli et stamsted for store og små i nabolaget.

Derfor inviterer vi like greit alle våre fremtidige naboer til en åpen navnekonkurranse. Vinner ditt navneforslag, får du et personlig årskort med fri inngang til alt som foregår på Rosendal i ett år – og en lukket middag i kafeen før den åpner 23. august. Du velger selv hvilke 10 gjester du ønsker å ha med på festen.

Dette trenger du å vite for å delta:

Om Teaterhuset Avant Garden: Teaterhuset Avant Garden er scenekunstens frie rom. Vi er ett av landets tre programmerende teatre, og vi viser nyskapende prosjektbasert scenekunst fra hele verden. Fra høsten av ønsker vi nabolag, by og land velkommen til et helt nytt teaterhus med eget serveringssted, hvor vi skal fortsette å utfordre, underholde og utvide folks opplevelseshorisont.

Om kafeen uten navn:

Kafeen vår skal vi drive selv. Den blir et knutepunkt for alt som skal skje på Rosendal Teater og vil for mange være vårt ansikt utad. Vi vil ha et serveringssted som oppleves intimt (ca. 70 sitteplasser inkludert messanin) og jordnært, med uformell og rimelig kvalitetsmat og-drikke. Kafeen vil naturlig nok preges av kultur, og vi ser for oss at den skal by på takhøyde og god stemning – enten du har kollokvie, barseltreff eller skal ta en middag før forestilling. Det vil av og til holdes arrangementer her, og vi vil også tilrettelegge for atfamilier skal føle seg hjemme. Et sosialt samlingssted for alle!

Hvordan deltar du?

Send ditt/dine navneforslag med begrunnelse
(og eventuelt løse eller faste tanker om konsept)
til: pia@rosendalteater.no innen 1. mai 2019.

Alle kandidater som sender inn sitt/sine forslag vil bli kontaktet med mulighet til å motta gode tilbud/rabatter i kafé og på scene for høstsesongen 2019.

Vi blir veldig glade om du også vil følge Rosendal Teater på Facebook og Instagram, men det er ikke noe krav for deltakelse.

Lykke til!