EN
Meny

4 Legs Good

Claire Cunningham (SCO)

Varighet: 70 min.
Et tankevekkende forestillingsforedrag fra en av Storbritannias mest profilerte og internasjonalt anerkjente kunstner med nedsatt funksjonsevne.

Claire Cunningham – en av Storbritannias mest roste og internasjonalt anerkjente kunstnere med nedsatt funksjonsevne – presenterer et performativ foredrag med fokus på egen kunstnerisk praksis.

Med 4 Legs Good utforsker Claire spenningen mellom seg selv og krykkene, men også hvordan krykkene kobler henne til omverdenen. Hun demonstrerer sin egen unike bevegelses-stil “Quanimacy”, og avviser med dette formell dansetrening og teknikker som er skapt for funksjonsfriske kropper. Hun diskuterer hvordan hennes eget arbeid er påvirket av opplevelser av funksjonsnedsettelse, og hvordan dette påvirker måten samfunnet ser på kunnskap, verdi, tilhørighet og gjensidig avhengighet.

Dette er et avslappet og uformelt arrangement hvor publikum er fri til å gjøre hva de trenger for å være komfortable. Det vil være flere ulike sittemuligheter. Det vil også være mulig å stille Claire spørsmål du måtte ha.

Forestillingen er en del av Multiplié dansefestival 2023

Medvirkende
Av og med Claire Cunningham
Foto Meyer_Unlabel
www.clairecunningham.co.uk / Facebook: ClaireCunninghamProjects / Twitter+Instagram @clairecprojects
Billettpriser
Betal det du kan nivå 1 250
Betal det du kan nivå 2 200
Betal det du kan nivå 3 150
Betal det du kan nivå 4 100
Betal det du kan nivå 5 75
Ledsager 0
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Bli rosendalianer

Få med deg det som skjer i tide!