ÅPNING: Stars in a piece with no name

Bilde6

ÅPNING: Stars in a piece with no name

Av Bente Alice Westgård (NO)

Poesien i det enkle - anbefales for både ungdom og voksne!

Visninger

 • Ingen forestillinger funnet
 • Varighet

  48 minutter

  Medvirkende

  Choreography: Bente Alice Westgård
  Dancers: Bente Alice Westgård, Rannei Grenne, Karen Eide Bøen, Julie Mjøen and Sebastian Biong.
  Light design: Martin Myrvold
  Room: Martin Myrvold og Bente Alice Westgård.
  Costumes: Kristine Gjems and Bente Alice Westgård.
  Soundtrack: Hugo Hedberg and Bente Alice Westgård.
  Ytre øye: Janne-Camilla Lyster and Loan Ha.
  Supported by: FFUK.
  Thanks to: Mårten Spångberg, Bojana Cvejic, Eivind Seljeseth, Marie Bergby Handeland, Håkon Vadstein and Antony Aubert.
  + Vis alt

  “Det er vanskelig å ikke bli glad" skrev en av anmelderne om denne forestillingen – hvor fascinasjonen for å beundre stjernene står sentralt.

  Ved å engasjere meg uten å forvente noe, lar jeg stjernene påvirke og noen ganger kan jeg oppleve at den dialogen som oppstår mellom oss, forandrer meg. (Bente Alice Westgård)

  Lengter vi ikke alle innimellom etter å bare kunne være og hvile i noe, uten å møte krav og forventninger? Bente Alice Westgård gjør i hvert fall det, og inviterer til en medrivende forestilling hvor fasinasjonen for det å se på stjernene er et sentralt element.

  Stjernene har en slags konstant tilstedeværelse i himmelen og de forsøker ikke å være eller gjøre noe spesielt. De bare er der og gjør himmelen uendelig vakker. Og ved å bare la dem være akkurat det, uten å forsøke å forstå hvorfor de er der eller hva de er lagd av, så kan det oppstå en slags kommunikasjon med dem.

  Det er koreografens erfaring, og det er utgangspunktet for forestillingen, som består av dans og popmusikk fra ulike tiår. Denne kan sees uten noen krav om tolkning eller produksjon av mening. Og det er opp til deg hva du vil legge i det.

  Åpningsprogrammet er et samarbeid mellom DansiT og Rosendal Teater. Stars in a piece with no name presenteres også i samarbeid med Dansenett Norge.