Arrangørseminar

Hoved Alt Na Tale Hendnes 2 29

Arrangørseminar

ved Dansenett Norge

Visninger

 • Ingen forestillinger funnet
 • Varighet

  ca. 6,5 timer

  Medvirkende

  Kirre Arneberg, Sigrid Ø. Svendal og DansiT

  DansiT og Dansenett Norge har gleden av å invitere arrangører i Trøndelag, Møre og Romsdal og Innlandet til arrangørseminar ifm sesongåpningen på Rosendal Teater.

  Vi byr på oppdateringer fra Dansenett Norge, inspirasjonsforedrag med Sigrid Ø. Svendal fra Danseinformasjonen, og møte med fire forskjellige kunstnere som er tatt inn i Dansenett Norge, som presenterer sine kunstnerskap og aktuelle forestillinger. Kunstnerne som presenteres er: Ingvild Langgård / Signe Becker, Eivind Seljeseth, Orfee Schuijt og Elle Sofe Sara / Frode Fjellheim.

  Seminaret avsluttes med middag, og det vil være mulig å få med seg forestillinger både dagen før, seminardagen og dagen etter seminaret – bli gjerne flere dager.

  I forbindelse med seminaret dekker Dansenett Norge felles lunsj, middag og én natt på Clarion Collection Hotel Grand Olav. Vi gir deg også mulighet til å se tre forestillinger som er tatt inn i Dansenett Norge, gratis eller til rabattert pris (mer info kommer). Skulle det være arrangører / samarbeidspartnere fra andre steder i landet som ønsker å delta, er det mulig å melde seg på. Våre DNN-partnere holder lignende seminarer i andre regioner, men for noen kan det være at vår dato passer bedre, eller omvendt.

  Hold av dato og send din påmelding til tone@dansit.no innen 24. august 2021.

  Ved påmelding må vi vite:
  Om du ønsker overnatting på hotell, ev. ankomst og avreise
  Om du vil delta på lunsj og/eller middag
  Øm du ønsker vegetar / vegan / har matallergier


  Arrangeres av DansiT i samarbeid med Dansenett Norge

  Se www.dansit.no for mer informasjon.