But Then We'll Disappear (I'd Prefer Not To)

Caret Blanche Forgiveness Bent Rene Synnevag

But Then We'll Disappear (I'd Prefer Not To)

av Carte Blanche (NO)

22. oktober kl 19:00 +1 til

Visninger

Ordinær

Moderasjon

Rauspris

240
140
100

Varighet

Ca. 75 minutter

Medvirkende

Koreografi og lysdesign: Frédérick Gravel
Musikk: Phillippe Brault
Kostymedesign: Indrani Balgobin
Koreografiassistent: Jamie Wright
Dansere: Ole Martin Meland, Mathias Stoltenberg, Caroline Eckly, Adrian Bartczak, Dawid Lorenc, Lin Van Kaam, Max Makowski, Aslak Aune Nygård, Noam Eidelman, Nadege Kubwayo, Daniel Mariblanca, Timothy Bartlett, Anne Lise Rønne, Vilja Kwasny, Mai Lisa Guinoo
En samproduksjon med: Festspillene i Bergen 2021
Pressefoto: René Synnevåg
+ Vis alt

Kanadiske Frédérick Gravel er kjent for å snu opp ned på koreografiske strukturer og inkluderer ofte elementer fra rock og performancekunst i uttrykket sitt.

For Gravel blir forestillingen først skapt i møte mellom mennesker. Scenen blir en arena for et kunstnerisk og sosialt eksperiment der karakterer bygges og viskes ut.

Gravel tenker filmatisk og musikalsk i sine koreografier, og som han selv sier:

«Jeg ser på en koreografisk idé som en melodi, og arbeidene mine kan sammenlignes med å lage en konsert. Jeg lager på en måte musikk ved hjelp av dans. Man kan kanskje si at jeg komponerer linjer som danserne framfører med sin egen stemme, i deres egen toneart


Bak tittelen But Then, We’ll Disappear (I’d Prefer Not To) skjuler det seg et ønske om å fremheve individets rolle i en motsetningsfull verden hvor skyldfølelse og feiring er to sider av samme sak i et håp om at alt har en plan.


Språk: engelsk
Presenteres av Rosendal Teater