Commedia Del´Arte: Sirkustrøbbel og andre pølsesorter

Integretto

Commedia Del´Arte: Sirkustrøbbel og andre pølsesorter

Teatergruppa Integretto 30 år

Jubileumsforestilling for hele familien

Visninger

 • Ingen forestillinger funnet
 • Pris

  200/100/75

  Varighet

  Medvirkende

  Skuespillere Sigrid Myklebost, Marit Rossmann, Lena Christin Aalerud, Kristine Hørgård Unsmo, Petter Bjørkmo, Øyving Knapperholen, Halvard Damm Laupstad, Asle Pedersen, Didrik Austmo Pedersen, Ingvild Emilie Haug, Elise Hørgård Unsmo, Martine Røys Nesbakk, Hanne Brandhaug, Taisia Tikhonova, Kristine Gjøvikli, Borghild Bromstad.
  Manus og regi Ragnhild Arntsen
  Musikk Fabeldur
  + vis alt

  En festlig farse i ekte Commedia Del´Arte stil. Det er duket for forviklinger, matkalas og kjærlighet!

  Velkommen til Teatergruppa Integrettos jubileumsforestilling for hele familien, i anledning 30-årsmarkeringen!

  Sirkustrøbbel og andre pølsesorter er en farse i ekte Commedia Del´Arte stil. Vi møter den griske sirkusdirektøren Pantalone og hans bortskjemte døtre Clerish og Clerash. De er ute etter å gifte seg, men det er ikke så mange menn som er villige. Når sirkushesten blir syk kommer tre professorer for å gjøre den frisk. Vil hesten noen sinne bli frisk? Blir jentene gift? Og hvem er denne dikteren Silvio som kommer til byen? Det er duket for forviklinger, matkalas og kjærlighet.

  Teatergruppa Integretto fyller 30 år, og feirer med jubileumsforestilling på Rosendal Teater. Integretto ble startet av Trondheim Kommune i 1989, før vi ble en selvstendig stiftelse i 2003. I 2012 ble vi en del av Sjiraffen Kultursenter som i dag rommer 260 dager i året med kunst- og kulturaktivitet for aktører med utviklingshemming i alle aldre. Sjiraffen har totalt 70 aktører fra Trondheim og nærkommuner.