Echo Flux

Carte Blanche Water 15727 jpg 1920x1280 1552046677

Echo Flux

Av Carte Blanche

Ikke gå glipp av sjansen til å se Carte Blanche i Trondheim!

Visninger

 • Ingen forestillinger funnet
 • Pris

  220/100

  Varighet

  90 min (pause mellom de to verkene)

  Medvirkende

  Koreografi «the departed Heart» Alban Richard (fransk)
  Komponist «the departed Heart» Sebastian Rivas (argentinsk)
  Koreografi «Primal» Ayelen Parolin (argentinsk)
  Komponist "Primal": Ezra – Vincent CHTAIBI (fransk)
  Assistent lyd Max Bruckert & Matias Fernandes(the departed Heart)
  Lysdesign Alban Richard & Robert Roespel (the departed Heart) | Thomas Bruvik (Primal)
  Dansere Adrian Bartczak, Olha Stetsyuk, Daniel Mariblanca, Chihiro Araki, Caroline Eckly (the departed Heart) | Ole Martin Meland, Timothy Bartlett, Anne Lise Rønne, Sebastian Biong, Aslak Aune Nygård, Dawid Lorenc, Guro Rimeslåtten, Noam Eidelman Shatil (Primal)
  En samproduksjon med Festspillene i Bergen 2019 | Grame, centre national de création musicale og Centre Choréographique national de Caen i Normandie
  Koreografiassisent Daphne Mauger (the departed Heart) | Marc Iglesias (Primal)
  Kostymedesign Rachel Garcia (the departed Heart) | Ayelen Parolin (Primal)
  + vis alt

  En dobbeltforestilling som fokuserer på relasjoner mellom dans og musikk.

  Echo Flux er Annabelle Bonnèry sin første programmering som teatersjef for Carte Blanche og er en dobbeltforestilling som fokuserer på relasjoner mellom dans og musikk.

  Forestillingen byr på to spennende møter mellom en koreograf og en komponist som aldri har jobbet sammen før, og som blir utfordret i sin tilnærming til de to kunstfeltene og hvordan dette påvirker det å skape en forestilling sammen.

  the departed Heart av Alban Richard (FR) og Sebastian Rivas (AR)

  Inspirert av boken «Melankoliens Anatomi» av Robert Burton fra 1621 tar forestillingen utgangspunkt i dansernes ulike måter å bruke pusten på for å skape lyd, rytmer og en mekanisk pustende installasjon på scenen.

  Koreograf Alban Richard er leder for Det Nasjonale Koreografiske Senteret i Caen i Frankrike. I «the departed Heart» samarbeider han for første gang med komponist Sebastian Rivas som mottok «Sølvløven» under Venezia Biennalen 2018.

  Primal av Ayelen Parolin (AR) og Ezra (FR)

  Primal søker etter øyeblikket der vi mistet oss selv og er et forsøk på å gjenopprette det som har blitt knust, ødelagt og splittet. Forestillingen utforsker tapt kunnskap om hvordan forfedrene våre levde i symbiose med naturen.

  I Primal samarbeider koreograf Ayelen Parolin med den franske beatboxeren Ezra i en forestilling som belyser menneskets historiske forhold til naturen og de tapte kulturene, tradisjonene og ritualene vi ikke lenger har kodene for å forstå.

  ECHO FLUX er co-produsert av Festspillene i Bergen 2019, Grame, centre national de création musicale og Centre Choréographique national de Caen i Normandie.