EN
Meny
Hobbies

ERIK

Av Silje Solheim Johnsen (NO)

Fest på gutterommet!

Varighet: 45 min
Et nært portrett av 21 år gamle Erik, en energisk og autentisk fotballentusiast, behind-the-scenes-fantast, sprinter, kjendiselsker, «groupie» og Olsenbanden-imitator.

ERIK er et nært portrett av 21 år gamle Erik Victor Johnsen. Gjennom sine mange interesser og sterke engasjement, danser Erik for oss. Han er en energisk og autentisk fotballentusiast, behind the scenes-fantast, sprinter, kjendiselsker og groupie, Olsenbandenimitator og værnerd. Erik har et spesielt engasjement for turistattraksjoner, fødselsdager, merkedager og høytider, nyheter generelt og værvarsel spesielt. Han er interessert i klima og miljø, Salt og Pepper på Polar Park, Marcus og Martinus, Norge i rødt, hvitt og blått, Dannebrog og peace-tegnet, og Faxe Kondi er hans yndlings sodavand.

Som publikummer er du velkommen til å gjøre som Erik: kle deg i «ditt» lags supportertrøye, leve ut din indre groupie i din favoritt-band t-skjorte eller pynte deg i annet mer eller mindre aktuelt for anledningen. Ingen merch er for liten, intet julenissekostyme for stort. Selfie-taking er også helt innafor – både med hverandre og med Erik.

Forestillingen er en del av Barne- og Ungdomsprogrammet som er et samarbeid mellom Rosendal Teater og DansiT.

Forestillingen er en del av Multiplié dansefestival 2023

Medvirkende
Koreografi: Silje Solheim Johnsen
Dans: Erik Victor Johnsen
Musikk: Aggie Peterson Frost
Scenografi og kostyme: Kristine Gjems
Lysdesign: Tobias Leira
Kunstnerisk sparring: Marie Bergby Handeland
SoMe-pysslare: Eva Svaneblom
Foto: Simen Dieserud
Produsentstøtte: Davvi – senter for Scenekunst
Støttet av: Norsk Kulturråd, Tromsø Kommune og Rådstua Teaterhus
Billettpriser
Nivå 1 250,-
Nivå 2 200,-
Nivå 3 150,-
Nivå 4 100,-
Nivå 5 75,-

Finn alle forestillinger for barn

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Bli rosendalianer

Få med deg det som skjer i tide!