EN
Meny

Fabulation

Av: Bára Sigfúsdóttir and Orfee Schuijt

Hva er kroppen min laget av? Er det jeg føler gjennom huden virkelig? 

torsdag 19. september 19:00
Sal 2
fredag 20. september 19:00
Sal 2
Hva er kroppen min laget av? Er det jeg føler gjennom huden virkelig? 

I forestillinga følger vi to danseres vei gjennom et uendelig søk etter forbindelse. De absorberer hverandres kropper på samme måte som insekter smelter sammen ved å imitere omgivelsene sine, og streber etter å bli den andre. Sammen skapes en verden full av eksentrisitet som en tekno-organisk historiefortelling med store mengder musikalitet.

Danserne følger fantasieggende og funderende spor i denne forestillinga. Ut og inn av magiske ormehull, fra den ene danseren til den andre, utveksles idéer og impulser fram og tilbake, og slynges videre ut i rommet.

Fabulation er en duoforestilling skapt og fremført av koreografene Bára Sigfúsdóttir (IS/NO) og Orfee Schuijt (FR/NO). Forestillinga balanserer mellom fiksjon og virkelighet, og stiller spørsmål ved tingenes materialitet og utforsker historier om kroppslige forestillinger.

Innholdsbeskrivelse

Omtale av seksuelle handlinger. Rosendal Teater programmerer arbeid som utfordrer hva scenekunst kan være, hvor den foregår og hvem som skal lage den. Vi jobber med stemmer som høres sjeldnere enn andre, som er marginaliserte og alternative. Alt dette gjør at forestillingene ofte kan være utfordrende i sitt innhold og uttrykk. Hvis du har behov for å forlate forestillingen underveis, så har vi lav terskel og stor forståelse for dette. I andre etasje finner du en avslappa sone, hvor du kan trekke deg tilbake. Les mer om avslappa sone og tilgjengelighet her.

Medvirkende
choreography Bára Sigfúsdóttir and Orfee Schuijt
dance Bára Sigfúsdóttir and Orfee Schuijt
scenography and costume design Kjersti Alm Eriksen
music and sound design Eivind Lønning and Kim Myhr
lighting design Martin Myrvold
outside eye Janne-Camilla Lyster and Siri Jøntvedt
co-produced Dansens Hus Oslo and Rosendal Teater Trondheim
supported by Norsk Kulturråd, Det Norske komponistfond, Oslo Commune.
Billettpriser
Betal det du kan 1 250,-
Betal det du kan 2 200,-
Betal det du kan 3 150,-
Betal det du kan 4 100,-
Betal det du kan 5 75,-
Solidaritetsbillett 400,-
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen