EN
Meny

folded possibilities - aRound Table

Gjestekurator Maryam Bagheri Nesami presenterer et alternativt rammeverk for kunstnere som lever under risiko

Som en forlengelse av Multiplié dansefestival er folded possibilities en pågående prosess. Prosjektet spør: hvordan kan man være kunstner og samtidig forfulgt av risiko? Tilstedeværelsen av risiko er påtrengende aktuell i dag, der hvert enkelt liv betinges av lokale og globale utfordringer som klimaendringer, krig, migrasjon, pandemier og sosioøkonomiske fall. folded possibilities eksperimenterer med ulike praksiser for kuratering og koreografi med formål om å foreslå bærekraftige former for kunstnerisk medborgerskap i samspill med risiko. Denne utforskningen har resultert i to performative hendelser som presenteres under årets festival; Walk & Talk og aRound Table.

aRound Table – 24. mars kl. 20:00-21:30 @Rosendal Teater - mesanin

Denne performative hendelsen kobler kunstnere sammen i et transgeografisk og transdisiplinært virtuelt rom – for å diskutere konsepter rundt risiko, bærekraft og håp i et kunstnerisk og moderne uttrykk.

Medvirkende – aRound Table:

Gjester: Astera Mortezayi , Mitra Kia, Francisco Trento, Mostafa Shabkhan

Forestilt og kuratert av: Maryam Bagheri Nesami & Susanna Hast

Forestillingen er en del av Multiplié dansefestival 2023

Medvirkende
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Bli rosendalianer

Få med deg det som skjer i tide!