FORELSKA!

Morell 10

FORELSKA!

Kompani Morell (NO)

En ærlig, uhøytidelig og humoristisk forestilling om forelskelse, kropp og følelser for barn mellom 10-12 år

Visninger

 • Ingen forestillinger funnet
 • Barn t.o.m. 16 år

  Ordinær

  Moderasjon

  Rauspris

  90
  180
  120
  100

  Varighet

  Ca. 45 minutter

  Medvirkende

  Konsept Kompani Morell
  Regikonsulent Ane Aass
  Lysdesign Ingrid Skanke Høsøien
  På scenen Karoline Bergh Ellingsen og Emilie Mordal
  Konseptet utviklet i samarbeid med Emily Read og Nicholas Barton-Wines
  Støttet av SPENN, Trondheim Kommune, Trøndelag Fylkeskommune, SEANSE
  Co-produsert av DansiT og Rosendal Teater
  Takk til Elever ved Sørborgen skole og lege Anne Jarstein Skjulsvik
  Foto Emily Read
  + Vis alt

  FORELSKA! er en fysisk forestilling for barn mellom 10-12 år som handler om hva som skjer i kroppen og i hjernen når man blir forelska.

  For barn mellom 10 - 12 år

  Språk: Norsk og nonverbal

  Å bli forelska kan oppleves som et sjokk for kroppen. Flere hormoner skytes ut i blodet og kan få deg til å rødme, miste matlysten, bli skikkelig klønete og gi deg sommerfugler i magen.

  Vi mennesker har følt på dette helt siden vi reiste oss opp fra fire til to bein, og selv om vi oppfører oss forskjellig er det som skjer inni oss nesten helt likt.

  Kompani Morell har her tatt utgangspunkt i sine egne dagbøker, og deler blant annet om den håpløse forelskelsen som var så sterk at det fortsatt gjør litt vondt å tenke på det. De to vennene på scenen forsøker å finne hjelp i gamle kjerringråd, og prøver å få kunnskap om klining ved å gå inn i kroppen og se hvordan hormonene påvirker oss. Denne ærlige, uhøytidelige og humoristiske forestillingen gir kunnskap om egen kropp, og åpner opp for dialog rundt forelskelse og egne følelser.

  Tematikken i forestillingen er utforsket sammen med en gruppe elever fra Sørborgen skole, og kompaniet har invitert flere skoleklasser fra målgruppa inn i prosessen for å skape en forestilling som er relevant og aktuell for målgruppen.

  Om Kompani Morell

  Kompani Morell er et Trondheimsbasert kompani som består av danser Karoline Bergh Ellingsen og skuespiller Emilie Mordal. I 2018 skapte de sin første forestilling Jenta som mistet navnet sitt i samarbeid med DansiT og Det Andre Teatret. Kompaniet har som mål å lage tverrkunstneriske forestillinger for barn og unge, hvor målgruppa alltid skal være en viktig del av prosessen.

  Arrangeres av DansiT og Rosendal Teater