EN
Meny

Granddaughters

Bøler Samvirkelag (NO) + Eliisa Erävalo (FI) og Halla Ólafsdóttir (IS)

La bitchcrafting lede deg ut i fristelse!

Aldersgrense fra 12 år

Granddaughters er alle kvinnene vi har blitt født av, og deres mødre, de vi bærer med oss i kroppen, som lærte oss å danse, som brøyta vei, ble brent eller oversett, de vi er redde for, ser opp til, skulle ønske at vi var. Granddaughters er søsterskap, omsorg og fryktløst samhold. Det er å være en kanal for noe annet enn seg selv, å ta imot råd fra dyr, og å lene seg inn i gråtekonenes styrke.

I prosjektet har Bøler Samvirkelag jobbet med koreografene Halla Ólafsdóttir (IS/SE) og Eliisa Erävalos (FI/SE) praksis «bitchcrafting», og latt det lede oss ut i fristelse.

Bøler samvirkelag har oppstått gjennom deling og drift av et studio på Bøler Hovedgård i Oslo og består av dansekunstnerne Ingeleiv Berstad, Ida Gudbrandsen, Kristin Ryg Helgebostad, Pernille Holden, Marianne Kjærsund, Sigrid Kopperdal og Venke Marie Sortland. Som en del av Oslos frie scenekunstfelt har gruppas medlemmer jobbet sammen og hver for seg i mange ulike konstellasjoner og prosjekter de siste 10-13 årene, både som skapende og utøvende dansekunstnere.

Bøler Samvirkelag + er navnet på en serie med prosjekter initiert av Bøler Samvirkelag, der vi engasjerer forskjellige koreografer til å lage verk med oss som utøvere, slik at vi kan forfølge drømmen om å være dansere i et kompani.

Forestillingen er en del av Multiplié dansefestival 2023

Medvirkende
Koreografi Eliisa Erävalo og Halla Ólafsdóttir
Utøvere Ingeleiv Berstad, Eliisa Erävalo, Loan Ha, Kristin Ryg Helgebostad, Julie Moviken, Marianne Kjærsund og Venke Sortland
Originalbesetning Ingeleiv Berstad, Ida Gudbrandsen, Kristin Ryg Helgebostad, Pernille Holden, Marianne Kjærsund, Sigrid Hirsch Kopperdal og Venke Sortland
Tekst Utøverne
Musikk The Knife, Samuel Barber
Lys Ingeborg Olerud
Lyd og teknisk avvikling Nikolai Høgset, Antony Aubert
Initiativ og produsent Bøler Samvirkelag
Støttet av Kulturdirektoratet, Fond for lyd og bilde, FFUK, Oslo Kommune
Foto Simen Thornquist
Billettpriser
Betal det du kan nivå 1 250
Betal det du kan nivå 2 200
Betal det du kan nivå 3 150
Betal det du kan nivå 4 100
Betal det du kan nivå 5 75
Ledsager 0
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Bli rosendalianer

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen