EN
Meny
creations

HIVE

Workshop for barn 6-10 år

lørdag 25. februar
Sal 2
Billetter kommer!
Sammen med den svenske kunstneren Evelina Dembacke ønsker Rosendal Teater velkommen til workshop og lysinstallasjon for barn i vinterferieuka i Trondheim.

Workshopen for barn i SFO-alder tar utgangspunkt i gjenstander som er funnet og resirkulert materiale. Ved hjelp av samtaler og kreative utforskende eksperimenter lager vi sammen en lysinstallasjon.

Temaet vi jobber rundt er pollinerende insekter – og deres betingelser for å overleve. Mange er kanskje redde for insekter – men mange av dem er faktisk livsnødvendige for oss fordi matforsyningen vår avhenger av dem. I workshopen får barna snakke og undre seg rundt hvordan vi kan skape en bærekraftig verden, en verden med magiske steder hvor vi kan leve side om side.

Evelina Dembacke er billedkunstner og lysdesigner, hennes arbeid beveger seg i grenselandet mellom lys og fotografi. Hun skaper kunst der hvor naturen møter oss, midt i mørketida. Tør vi senke blikket, se og ta på magien som er nær oss?

Medvirkende
Av og med Evelina Dembacke
Billettpriser
Nivå 5 250,-
Nivå 4 200,-
Nivå 3 150,-
Nivå 2 100,-
Nivå 1 75,-

Sjekk ut vårsesongens barneprogram!

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Bli rosendalianer

Få med deg det som skjer i tide!