INNI

INNI hoy opplosning pdf

INNI

Av Biong/Schia (NO)

For barn og ungdom mellom 12-14 år

Visninger

 • Ingen forestillinger funnet
 • Varighet

  45 minutter

  Medvirkende

  Koreografi: Katja  Schia  & Nina Biong 
  Dansere: Katja  Schia  & Nina Biong 
  Tekst:  Katja  Schia  & Nina Biong 
  Tegning: Katja  Schia 
  Voiceover: Nina Biong 
  Musikk/lyd: Fred Are  Wolter 
  Kostymer & scenograf: Kristine Gjems 
  Produsent: Sophie Barth 
  Lysdesign: Vidar Braun
  Co-produsent:  DansiT/Rosendal Teater
  + Vis alt

  En danseforestilling for ungdom om alt det rare som egentlig foregår inni en menneskekropp.

  Språk: Norsk

  Å være barn, bli ungdom og skulle bli en voksen kan være en prøvelse. Hvem er sjefen i et menneske? Hvilken del bestemmer hva som er "jeg"? Hvilke fysiske og mentale prosesser har vi egentlig i oss, og i hvilken grad kan vi kontrollere dem?

  I denne forestillingen inviterer to dansekunstnere ungdom fra 12 år til å bli med på innsiden av mennesket som beveger seg utover på scenen. Vi får følge to kropper som kjemper med å gjenvinne kontrollen. De presser luften ut av hjertet og pakker det tilbake i innerlomma. Her vrenges innsiden av menneskekroppen på utsiden, i en humoristisk og poetisk forestilling som utforsker hvordan hjernen, nervene, tankene, følelsene og organene våre samarbeider om å forme vår identitet fra innsiden.

  Forestillingen er utviklet av Nina Biong og Katja Schia, i samarbeid med en gruppe ungdommer, som har vært med på å forme problemstillingene som kommer til uttrykk på scenen. Den passer for alle som lurer på hva slags store fysiske og mentale endringer kroppen kan gå gjennom. Biong og Schia er begge profesjonelle dansekunstnere og koreografer, som sammen har produsert fire danseforestillinger som alle har ditt utgangspunkt i å utforske sammenhengen mellom sinn, bevegelse og menneskers intuitive uttrykksformer.

  Barne- og ungdomsprogrammet er et samarbeid mellom DansiT og Rosendal Teater.

  INNI prosessbilde 2