Lek for livet

Lek For Livet

Lek for livet

Av Turnéteateret i Trøndelag, The Flying Seagull Project og Teater Ibsen

En feelgood-forestilling om ting vi ikke orker å tenke på

Visninger

 • Ingen forestillinger funnet
 • Pris

  300/250/140/100

  Varighet

  90 min

  Medvirkende

  På scenen: Bobby Beaumont, Nordgaard Bendik Sjømæling, Antigone Papathanasiou, Ash Perrin og Em Puddy
  Regi: Aslak Moe
  Tekst: Aslak Moe og The Flying Seagull Project
  Scenograf: Mari Hesjedal
  Lysdesigner: Simen Høy Aasheim
  Manusforfatter, Regissør: Aslak Moe
  + Vis alt

  En feelgood-forestilling om ting vi ikke orker å tenke på.

  I selskap med klovnen slapper vi av og senker skuldrene. De overdimensjonerte hattene og bartene har gitt The Flying Seagull Project innpass til flyktningleire som ellers er utilgjengelige for allmennheten. De fargerike klærne og den ukuelige energien står i grell kontrast til forholdene som møter dem innenfor gjerdene.

  «Lek for livet» er historien om The Flying Seagull Project, en gruppe klovner, akrobater og musikere, som reiser verden rundt for å spre kjærlighet, lys og latter. Det er også historien om Bendik, en 30-åring fra Stjørdal, som reiser verden rundt som klovn. Hva motiverer ham? Hva gjør det med han å stå ansikt til ansikt med traumatiserte barn? Dette er også historien om hva det gir å inspirere mennesker som har risikert livet for å overleve.

  I ni år har The Flying Seagull Project gått inn i flyktningleire, lagt et tau i ring og begynt å klovne. Heftig. Dag etter dag, på samme sted, helt til barn som har vært stumme i måneder og tenåringer med ansiktstrekkene til en trettiåring starter å le, snakke, leke og synge. Nå kommer gruppen til Trøndelag og inviterer publikum til å ta del i leken og latteren, men også de menneskelige kostnadene med det hele. Forestillingen består av to deler: Første del er en fysisk opplevelse hvor publikum tar del i leken og energien. Andre del er viet de personlige fortellingene og opplevelsene av å være tilknyttet The Flying Seagull Project. Det blir lek, klovning og akrobatikk. Og det dypeste alvor.