Mørkerommet

58ee4b6d 0d5a 4083 8e02 fc22fcbd4bfc

Mørkerommet

Laboratorium for nye kunstnere, nye tanker og nye prosjekter

Visninger

 • Ingen forestillinger funnet
 • Pris

  Mer info kommer

  Varighet

  ca. 30 min

  Medvirkende

  Mer info kommer

  Laboratorium for nye kunstnere, nye tanker og nye prosjekter

  Hva er Mørkerommet?

  Første tirsdag hver måned inviterer vi publikum og kunstnere til Mørkerommet på Rosendal Teater. Mørkerommet er vår visningsplattform for tverrkunstneriske prosjekter og prosessvisninger. Her ønskes nye og etablerte kunstnere velkommen til å vise prosjekter i prosess, så vel som ferdige verk i ulike formater for et åpent publikum.

  På hver utgave av Mørkerommet vil du møte nye kunstnere, nye tanker og nye prosjekter. La deg overraske og inspirere av visuelle kunstnere, scenekunstnere, musikere, dansere, fortellerkunstnere, scenografer, tenkere, filmskapere, forfattere, teatervitere, forskere og andre med performative prosjekter som søker publikum.

  Høsten 2019 arrangerer vi tre utgaver av Mørkerommet, dette er første visning. Programmet legges gjennom en åpen utlysning, og kurateres i samarbeid med Tobias Liljedahl.

  Åpen utlysning

  Kunstnere innenfor alle disipliner ønskes velkommen til å søke om deltakelse på Mørkerommet. Les mer om hvordan du søker og hva vi kan bidra med her.

  Mørkerommet kan finne sted i ulike rom på Rosendal Teater, fortrinnsvis i en av salene, på mesanin, eller i foajé og kaféområdet. Etterhvert som prosjektene velges ut vil vi oppdatere artikkelen med publikumsinformasjon om hvem, hva og hvor.

  Foto: Juliane Schütz