EN
Meny
Narratives

NORMAL

av 71BODIES / Daniel Mariblanca (ES/NO)

Varighet: ca. 75 min
Et tverrfaglig kunstprosjekt om individer, kropper og historier som ikke tilhører mainstream-samfunnet.

Produksjonen tematiserer det fysiske uttrykket relatert til kjærlighet, omsorg, intimitet, samhold og dens kollektive kraft som ligger i kroppene som eksisterer og lever utenfor normen. NORMAL handler om individer, kropper og historier som ikke tilhører mainstream-samfunnet. Kunstprosjektet handler også om interaksjoner og interseksjoner som finnes blant funksjonshemninger, seksualitet og kjønnsidentitet.

NORMAL er et kunstnerisk samarbeid mellom Maria Terese Engdahl-Høgåsen, Jean-Baptiste Baele, Thomas Bruvik, Ursula Kaufmann og Daniel Mariblanca. Arbeidet er produsert av 71BODIES.

71BODIES er et transgender-inclusive danse- og performance kompani basert i Bergen, Norge. Stiftet av Daniel Mariblanca i 2016, utvikler kompaniet seg på en bærekraftig måte, der et prosjekt inspirerer det andre, og fører videre til det neste. Kompaniets hovedintensjon er å jobbe i og med marginaliserte deler av samfunnet; spesielt der kropp står i fokus. 71BODIES legger vekt på ulike narrativer gjennom inkludering av essensielle perspektiver formidlet gjennom tegning, fotografi, og dokumentarisk videokunst som blir en del av kompaniets danse- og performance forestillinger.

Co-presenteres av DansiT

Denne forestillingen vises også som berøringsvisning, syns- og tegnspråktolkning.


Medvirkende
Kunstnerisk leder/ koreograf: Daniel Mariblanca
Finansiell produsent: Camilla Svingen
Videokunstner: Ursula Kaufmann
Lysdesign: Thomas Bruvik
Komponist og utøvende musiker: Florian Doerrhoefer
Scenografi: Kjersti Alm Eriksen
Lydtekniker: Runar Gåsterud
Kamera: Sjur Pollen
Visuell oversetter: Xiri Tara Noir
Drifts- og turnèleder: Davone Sirmans
Medskapende dansere: Maria Engdahl-Høgåsen, Jean-Baptiste Baele, Gjesteprotagonister: Iva Srot, Elizabeth Vatle Helgesen Chigwida, Helle-Viv Magnerud, Iben Mansfeld, Miguel Angel Puy Carrion
Co-produsenter: BIT Teatergarasjen, Carte Blanche, DansiT, CODA Støttet av: Kulturrådet, Fond for Lyd og Bilde, Bergen Kommune, Bergesenstiftelsen
Billettpriser
Nivå 1 250,-
Nivå 2 200,-
Nivå 3 150,-
Nivå 4 100,-
Nivå 5 75,-

Tilrettelagte visninger

Musikkopplevelser på Rosendal før jul

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Bli rosendalianer

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen