Operakafé

Ok2cropped

Operakafé

Skeive Stemmer Operakompani

24. august kl 00:00

Visninger

  • Tirsdag 24. august, 00:00

    Rosendal kafé

    Billett

Voksen

Operavenn

160
140

Varighet

Medvirkende

Samarbeidspartnere: Rosendal Teater, Rosendal Kafé, Operavennforeningen Skeive Stemmer
Støttet av: Trondheim Kommune, Norsk Kulturråd

OBS! I tråd med smittevernregler deler vi opp i to intime konserter. kl.18.30 og kl.20.00. Husk å velg rett tidspunkt, og sjekk billettene.

16. februar feirer vi all slags kjærlighet i anledning Valentinsdagen. Vi møter det nye året med optimisme, håp og latter, og gleder oss til å endelig få treffe publikum ansikt til ansikt. Vi har alle behov for å løfte blikket og se fremover mot lysere tider. Skeive Stemmer trekker frem et festlig og romantisk repertoar fra opera, operette og Lieder. Dere får høre Puccini, Bizet, Grøndahl, Verdi, Grieg, Schubert og noen overraskelser! Vår egen eminente pianist bidrar både som solist og i samspill med sangerne. Alle 3 artister kommer fra Trøndelag, som er etter hvert kjent som det store operafylket!


Om Skeive Stemmer:

Skeive stemmer er Norges første skeive operakompani av, med og for skeive. De ønsker å skape en arena som gir arbeid for - og rom til utvikling av skeive talenter og historier. Skeive publikummere og kunstnere har lenge vært en del av operasamfunnet, og Skeive Stemmer ønsker dermed å møte behovet denne målgruppen har for å kunne se sine egne historier fortalt i operaformatet.

Operakompaniet består av de tre nyutdannede operasangerne Eldrid Gorset, Therese Khachik og Maria Dale Johannessen. De har sin akademiske bakgrunn fra Norges Musikkhøgskole, Barratt Due Musikkinstitutt og Operahøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo. Skeive Stemmer debuterte som gruppa da de deltok under åpningen av Oslo Pride 2019, og har blitt svært populær med stadig flere opptredener i både Oslo og Trøndelag.


Vi tar smittevern på alvor, og sørger for at dere får en trygg og hyggelig opplevelse med oss på Rosendal Kafé. Billetter kjøpes på forhånd på Hoopla. Dere sitter sammen med kjente og kjære. Antibacen står klar, det er god avstand, ingen mingling, og masker for de som ønsker å benytte seg av dem.

Pressefoto 16 februar