Operakafé

Ok2cropped

Operakafé

16. februar kl 18:30

Visninger

Voksen

Operavenn

Honnør/Student/Lavtlønnet

160
140

Varighet

Medvirkende

Skeive Stemmer Operakompani inviterer til Nytt År! Nye Muligheter!!

Vi møter det nye året med optimisme, håp og latter. Skeive Stemmer trekker frem et festlig repertoar fra opera, operette og en dash musikal.

Medvirkende:
Eldrid Gorset, Sopran
Therese Khachik, Sopran
Maria Dale Johannesen, Mezzo
Atmasukha Ananda, Klavér

Samarbeidspartnere:
Rosendal Teater
Rosendal Kafé
Operavennforening
Skeive Stemmer
Trondheim Kommune
Norsk Kulturråd

Skeive stemmer er Norges første skeive operakompani av, med og for skeive. De ønsker å skape en arena som gir arbeid for - og rom til utvikling av skeive talenter og historier. Skeive publikummere og kunstnere har lenge vært en del av operasamfunnet, og Skeive Stemmer ønsker dermed å møte behovet denne målgruppen har for å kunne se sine egne historier fortalt i operaformatet.

Operakompaniet består av de tre nyutdannede operasangerne Eldrid Gorset, Therese Khachik og Maria Dale Johannessen. De har sin akademiske bakgrunn fra Norges Musikkhøgskole, Barratt Due Musikkinstitutt og Operahøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo. Skeive Stemmer debuterte som gruppa da de deltok under åpningen av Oslo Pride 2019, og har blitt svært populær med stadig flere opptredener i både Oslo og Trøndelag. De dukker snart opp på operafestuke i Kristiansund.

Vi tar smittevern på alvor, og sørger for at dere får en trygg og hyggelig opplevelse med oss på Rosendal Kafé. Billetter kjøpes på forhånd på Hoopla. Dere sitter sammen med kjente og kjære. Antibacen står klar, det er god avstand, ingen mingling, og masker for de som ønsker å benytte seg av dem. Din trygghet er vårt mål.