Operakafé: Advent!

CCC7 D8 CC 7 F1 D 4 A42 A782 0156548 EC90 B

Operakafé: Advent!

Kaféen åpner 18.00 // Konsertstart 19:00

Visninger

 • Ingen forestillinger funnet
 • Voksen

  Operavenn

  Student/honnør

  180
  160
  160

  Varighet

  ca. 90 minutter

  Medvirkende

  Lyrisk sopran: Therese-Angelle Khachik
  Pianist: Knut Erik Jensen
  Aktør/musiker: Kristin Lundemo Overøye
  Lyrisk sopran: Flora Crocker Ången
  + Vis alt

  Velkommen til førjulsstemning ved Operakafeen på Rosendal.

  Skeive Stemmer har gleden av å presentere en ny gjesteartist til Trondheim - Flora Crocker Ången, en ung svensk sopran, og vi ønsker aktør/musiker Kristin Lundemo Overøye hjertelig velkommen tilbake! Våre egne husartister Therese-Angelle Khachik, sopran, og Knut Erik Jensen, pianist, fra Skeive Stemmer skaper en vakker ramme rundt disse unge gjestene denne kvelden.

  Hva kan dere forvente? Det blir 3 sopraner og en cello - så her byr det på overraskelser som vanlig. Tradisjonelle julesanger fra inn og utlandet, utradisjonelle musikal- og folketoner, fortellinger og anekdoter. Velkommen til god mat og drikke, førjulsstemning og godt humør. Kom kom!!


  Om de medvirkende:

  Flora Crocker Ången synger for operakafeen for første gang. Hun er en svensk sopran som vokste opp i Jönköping. Hun er utdannet ved Musikkonservatoriet i Falun og tok sin bachelorgrad i klassisk sang i Trondheim. Flora går nå siste året på mastergraden ved Operahøgskolen i Oslo. Denne våren kan du høre henne på Opera scene 2 når hun debuterer i rollen som Matilde fra Rossinis opera Elisabetta, regina d'Inghilterra.

  Kristin Lundemo Overøye tok sin utdannelse ved Rose Bruford College, London, i Actor Musicianship, og ett år ved Musikkteaterlinjen ved Bårdar Akademiet, Oslo. Kristin har erfaring som skuespiller og musiker i stykket «Dronning Decibel». Oslo Fringe Festival, SALT Art and Music. og nylig spilte i stykket «AtCHOO!», Black Box på Lager11. Hun er en allsidig artist, formidler og lærer, som har også opptrådd som solist i flere kirke konserter

  Therese-Angelle Khachik er stolt medlem av Skeive Stemmer operakompani, som er våre faste husartister og samarbeidspartnere på Operakafé. Hun er født i Trondheim, adoptert av Oslo og føler seg hjemme både i London og New York. Therese fikk tidlig møte operasangere på nært hold gjennom operaskolen ved Opera Trøndelag - og slik ble hun bitt av operabasillen. Etter 3 år på musikklinja på Katta, bar det videre til Barratt Due ved Liv Kjersti Sandve og Master på Operahøgskolen ved mentor Toril Carlsen og Ann-Helen Moen. Topp 6 på lista: Venere og Chlorinda i Monteverdis "Ballo delle ingrate" og "Il Combattimento" - Oslo Early. Fiordiligi i Mozarts "Cosi fan Tutte" - KHiO. Sandmännchen og Taumännchen i Humperdincks "Hans og Grete" m/KORK - DNOB. Gran Sacerdotessa i Verdis "Aida" - Oscarsborgoperaen. Alice Ford i Verdis "Falstaff" i Herheims drakt og nylig, en urfremføring av eget verk - en bestilling av Ways Of Seeing Collective for Ultimafestivalen. Therese er en travel frilanser i Oslo, motivert av produksjoner som utfordrer og som lærer oss noe om hvem vi er som individer og som samfunn.

  Knut Erik Jensen er vår faste huspianist her på Operakafeen på Rosendal. Han bor i Selbu og er fast ansatt timelærer på NTNU, Institutt for musikk, der han også har tatt sin mastergrad i utøvende piano. Han er også ny kunstnerisk ansvarlig lærer for pianoklassen ved Lørdagsskolen i Trondheim. Knut Erik har i mange år vært en ettertraktet musiker i Trøndelag, ikke minst innen opera som akkompagnatør og repetitør, der han brukes fast av Trondheim Symfoniorkester og Opera Trøndelag. Siden 2007 har han spilt nært 200 konserter i USA, mest som soloartist, men også med sangere og som solist med orkestre. Dette har også resultert i 2 plateutgivelser med norsk pianomusikk. Han har en svært allsidig bakgrunn fra flere sjangre og instrumenter.

  Faces Advent pa Operakafeen