Plantebyttedag!

Annie spratt nc Q2sgu Vlgo unsplash

Plantebyttedag!

Ta med deg noen stiklinger eller planter og bytt til deg noe du ikke har fra før!

Visninger

 • Ingen forestillinger funnet
 • Pris:

  Gratis!

  Varighet

  ca. 2 timer

  Medvirkende

  Hovedfoto: Unsplash/Annie Spratt
  Foto: Unsplash/Daniel Oberg

  Ble du også bitt av plantebasillen under nedstengingen? Vi gjør Mesaninen om til en attraktiv grønn møteplass, der både erfarne og uerfarne planteelskere kan møtes og bytte til seg nye spennende planter!

  Prinsippet bak byttedagen er enkelt: Du får med deg like mye som du selv hadde med deg. Plantene bør være pakket individuelt i jord eller pose og merket med navn og gjerne ta med noen stelletips for de som er helt uerfarne. Det kan være lurt å ta med noe å frakte stiklinger hjem i, f.eks en eske, liten kasse eller en boks. Nå som det begynner å bli kaldt ute er det lurt å ha noe du kan pakke dem litt inn i også.

  Vi ønsker å høre dine plantehistorier! Hvor kommer planten din fra? Har du et spesielt minne med planten du har lyst til å dele med oss? Har du gått på en skikkelig planteblemme, eller har du en artig plantehistorie? Dette vil gjøre plantebyttedagen enda mer spennende, men bare om du vil selvsagt.


  Rosendal Kafé er også åpen denne lørdagen. Det vil derfor være mulig å kjøpe seg både varme og kalde drikker for å nyte blant alle plantene på Mesaninen.

  Daniel oberg s E Ap BUS4f Ik unsplash