EN
Meny
Poetry

Poesikveld: Yahya Hassan & Lasse Lindroth

Torsdag 01. desember

TILSAMMEN BLE DE 50

Etter utsolgt Poesikveld i september, vender skuespiller Torstein Andersen tilbake til Rosendal Kafé.

Denne gangen fremfører han tekster av Lasse Lindroth og Yahya Hassan:

Den svenske stand-up artisten, forfatteren og skuespilleren Lasse Lindroth omkom i en bilulykke 26 år gammel. Han fornyet hele stand up i Sverige med sitt alter ego Ali Hussein. Han tok opp tema som hvordan det var å vokse opp i Sverige som svensk med mørkere farge, rasisme, trangsynthet og fordommer. Han ble utrolig populær og gjennomførte ca. 1200 forestillinger på 7 år.

Yahya Hassan ble funnet død i sin leilighet som 24 åring. Han er født og oppvokst i Danmark av Palestinske foreldre. Han ga ut kun to diktsamlinger hvorpå den første ble trykt i over 125 000 eksemplarer, og den andre ble nominert til Nordisk Råds Litteraturpris. Han skrev uten filter og går bak muslimske familier og presenterer hva som foregår bak kulissene. Han var en stor beundrer av Knausgård.Dette blir en kveld vi går rett på sak.


Billetter via Hoopla: https://torande.hoopla.no/sale...

Medvirkende
Torstein Andersen
Billettpriser
Billett 170,-

Relaterte opplevelser

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Bli rosendalianer

Få med deg det som skjer i tide!