EN
Meny
Celebrations

Pride-åpning 2023

Av Trondheim Pride

Varighet: 2,5 time
En drøy time før solen går ned fredag 1. september åpner Trondheim Pride 2023. I lokalene bak fasaden fra 1921 blir det musikk, taler og fest.

Velkommen til åpningsfesten for Trondheim Pride 2023! Åpninga av Pride skal være for alle, uavhengig av økonomi, derfor er den gratis – det er litt vår gave til byens skeive befolkning.

Som på 1920-tallet er vi inne i en tid med store endringer, nye ideer og usikkerhet. Angsten ligger der og behovet for å samles har sjeldent vært større. Vi er inne i en tid der skeiv kultur og kreativitet blomstrer, i Trondheim og Trøndelag. Derfor vil det være ulike musikalske utrykk som danner rammen for kvelden. Dette blir en mulighet til å vise noe av den bredden som er i det skeive miljøet i Trondheim. Det blir blant annet skeive operatoner ved Skeive Stemmer, og Trondheims skeive kor, Kor Hen, åpner også i år festivitetene. Andre artister og bidragsytere publiseres nærmere dagen på nettsida. Kanskje kommer det også i år et par overraskelser!

Etter åpningsprogrammet er kafeen åpen med forfriskninger og mulighet for å henge ut i de små timer.

Egne merker for dem under 18 år (slik som det var under Bastard)

Fest etter programmet er for dem som har fylt 18 år (fra ca. 21.30)

Medvirkende
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Bli rosendalianer

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen