AVLYST: RAINDOGS fremfører Tom Waits

RAINDOGS cropped

AVLYST: RAINDOGS fremfører Tom Waits

Julekonsert

10. desember kl 20:00
Velkommen til en magisk aften med Raindogs!

Visninger

Pris

300kr + avgift

Varighet

ca. 2 timer

Medvirkende

Vokal Ole Johnny Stensland
Klaver Ole Jonas Storli

Raindogs tolker Tom Waits på en måte som ingen andre gjør. Den legendariske artistens musikk kanaliseres gjennom Ole Johnny Stenslands fantastiske stemme og Ole Jonas Storlis utrolige traktering av klaveret.

Tom Waits er en kompromissløs kunstner som skaper et unikt musikalsk univers med sin rustne, særpregede røst og originale instrumentering. I sine sanger gir han en poetisk stemme til tapere, uteliggere, horer og andre skakkjørte eksistenser som har havnet på samfunnets skyggeside.

Radarparet Ole Johnny og Ole Jonas har fremført sangene til Waits siden 1999 og gjør dette med en energi, innlevelse og sjel, som gir publikum en stor opplevelse de aldri glemmer. Lukker man øynene kan man tro at det er sjefen sjøl man hører buldre fra scenen.

Gjennom flere hundre konserter har Raindogs spredd Waits' «glade» budskap både i Norge og Danmark, og har derfor opparbeidet en hengiven fanskare som stadig vokser.


* BILLETTSALGET FOR KONSERTEN MED RAINDOGS ER MIDLERTIDIG STOPPET.

Med bakgrunn i de nye retningslinjene ser vi oss nødt til å stoppe billettsalget inntil videre. Vi vurderer situasjonen fortløpende og gjør nødvendige tiltak underveis.