Resisting Extinction

IMG 0726 1 scaled

Resisting Extinction

Av BodyCartography Project

2. september kl 00:00

Visninger

  • Torsdag 2. september, 00:00

    Ladestien v/Ladekaia

    Billett

Ordinær

Gratis

Varighet

Medvirkende

Utøvere: Maria Lothe, Sigrid Marie Kittelsaa Vesaas, Ornilia Ubisse, Hanna Filomen Mjåvatn, Otto Ramstad, Olive Bieringa og Nina Wollny.
Samarbeidspartnere: Oslo Kommune, Kulturrådet, KORO – Public Art Norway, the Nordic residency at SITE in Farsta (Sverige), DansiT (Trondheim), Bærum Kulturhus, DanseFestival Barents, Stellaris Dance Company (Norge/New Zealand) og Performance Arcade (New Zealand).

Stol på kroppen!

Både sosialt og miljømessig lever vi i en krisetid. I møte med disse utfordringene inviterer BodyCharography Project publikum til å praktisere kroppsliggjort engasjement - til å finpusse sine ferdigheter i å improvisere, leke, eksperimentere, ikke vite, og å være mottakelige, og stole på at kroppen har det som trengs for å forhandle, overleve og blomstre.


Resisting Extinction adresserer dødelighet, forråtnelse og overhengende utryddelse i en tid av økologisk krise. Det vil ta form som intime forestillinger og sørgeritualer langs sjøen på Ladestien i Trondheim, som vil bruke vær og land som punkter for samling og kollektiv handling.