Saturns Hage

Saturns Hage

Av Wild at Art (NO)

Velkommen inn i en tre dager lang piknik i Saturns Hage!

Visninger

 • Ingen forestillinger funnet
 • Rauspris

  Ordinær

  Moderasjon

  100
  240
  140

  Varighet

  Frem til 21:00 alle dager, kom og gå som du vil

  Medvirkende

  By: Wild at Art
  Sound: Tor Breivik
  Light: Ingrid Skanke Høsøien
  Composer, musician: Maria Kannegaard
  Musician, keyboards, organ, percussion: Alf Hulbækmo
  Musician, bass: Mattis Kleppen
  Musician, drums: Tor Haugerud
  Musician, singer: Live Maria Roggen
  Musician/scientist: Sunniva Skjøstad Hovde
  Actor, singer, dancer: Tor Ivar Hagen
  Singer, musician, composer, idea/concept/direction: Siri Gjære
  Artist, DJ, dancer, scenography, idea/concept/direction: Ann-Cathrin Hertling
  Author: Marte Huke
  Musician, singer: Marianna Sangita Røe
  Performance artist, musician: Ole Romsdal
  Performance, dancer, DJ, percussion: Andrea Sampalmieri
  Fireguard and dancing gardener: Jørgen Stoltz
  Producer: Monica Aasen
  Production staff Vibeke Hay Wold
  + Vis alt

  Rosendal Teater har invitert Wild at Art til å lage et helt nytt verk i delen av teatret som er bygd over en gammel hage.

  Saturns Hage oppstår utenfor Rosendal Teater, i foajeen og sal 2 torsdag 8. til lørdag 10. oktober 2020. Du kan komme og gå som du vil mellom start- og sluttid alle tre dagene.

  Torsdag 8. oktober. Åpent mellom kl 16-22 (Siste innslipp 21)

  Fredag 9. oktober. Åpent mellom kl 14-22 (Siste innslipp 21)

  Lørdag 10. oktober. Åpent mellom kl 14-22 (Siste innslipp er kl 21, men man kan være der til kl 22)


  Rosendal Teater har invitert Wild at Art til å lage et helt nytt verk i delen av teatret som er bygd over en gammel hage. Her vil “Saturns Hage” oppstå i oktober, like før mørketiden virkelig setter inn. Da flytter vi inn i Sal 2, Foajé og bakganger i teaterets skyggeside - her begynner noe å skje, her vokser noe fram!

  Om Wild at Art:

  Hva skjer når vi tilpasser oss og slutter å eksperimentere? Hvilke fortellinger, erfaringer og opplevelser blir vi frarøvet? Hvilke rom, tilstander og virkeligheter undergraves og forsvinner?

  Kan vi skape nye tilstander og måter å være sammen på?

  Wild at Art er en kunstnerisk strategi og holdning, tverrestetisk arbeidsplattform, metode og samarbeidspraksis , som skal tillate kunstnere og medskapere til å undersøke og produsere nye rom og forutsetninger for livet og kunsten.


  Hit har vi kommet.

  Hit har vi kommet,

  - som delfinene fant veien tilbake i Venezias kanaler

  Hit har vi kommet

  Hit har vi kommet

  Hvem er vi, når verden ikke lenger er slik vi kjente den?

  Hit har vi kommet

  Hit har vi kommet

  Hit har vi kommet


  I tre dager inviteres du til å bli med oss på piknik inn i “Saturns Hage” - en midlertidig åpning i hverdagen, et glimt inn i en verdenssprekk - et mulighetsrom! Der gatemusikantene er samlet på et verdenstorg. En slags fest mellom to verdener - et musikkhotell, et dansens gjestgiveri, en klubb med ”open ending” der alle gjestene utgjør opplevelsen, men ingen vet hvor det ender…

  Som i en felles ekspedisjon ingen har lagt ut på før, hvor vi ønsker kaos og stillhet velkommen. For kan vi gjennom musikken og dansen finne et nullpunkt? Kan vi viske ut tiden slik at nye virkeligheter fremtrer? Saturns Hage er en midlertidig sone som vi alle kan forme, et temporært tilfluktsrom i en polariserende tid.

  Hvem er du her?

  I tre dager kan du komme og gå som du vil, ta med deg en venn eller komme alene, bli så lenge du vil, og kom gjerne tilbake.

  For kan du huske hvordan det er å gå seg vill? Havne utenfor stien i håp om å finne en ukjent vei, få en kurv i hånden med alt du trenger og plutselig havne i en åpen glenne?

  Velkommen!

  Per Ananiassen - Teatersjef ved Rosendal Teater:

  «Rosendal Teater har ved flere anledninger samarbeidet med kompaniet Wild at Art. Deres prosjekter representerer helt spesielle organiseringer av møtet mellom utøver og publikum i tid og rom der verket blir til som et resultat av begges nærvær. Åpenhet, interesse og toleranse for den andre er helt grunnleggende. Mulighetsrommene som oppstår har en betydning som peker langt utover forestillingsrommet. Man kan nesten si at de skaper nødvendige og komplekse utopier for hvordan man kan handle, skape og leve sammen på tvers av ulike identiteter.»

  Guro Stugu - dramaturg ved Rosendal Teater:

  «Eg opplever verka til Wild at Art som døråpnarar. Som genuine forsøk på å skape rom for den delen av oss menneske som er skjult bak lag av frisert oppførsel og tillærte koder. Dei iscenesett rom med eit anna sett av forventninger enn det forventa. Plasser der du heng att fasaden ved døra og heller går inn med hjartet først.»