Saturns Hage

32325 jng

Saturns Hage

Av Wild at Art (NO)

8. oktober kl 00:00
Velkommen inn i en tre dager lang piknik i Saturns Hage!

Visninger

  • Torsdag 8. oktober, 00:00

    Sal 2

    Billett

Pris

240/140/100

Varighet

3 dager, du kan komme og gå som du vil alle dagene

Medvirkende

Av: Wild at Art
Lyd: Tor Breivik
Lys: Ingrid Skanke Høsøien
Komponist, musiker: Maria Kannegaard
Musiker, keyboards, orgel, perkusjon: Alf Hulbækmo
Musiker, bass: Mattis Kleppen
Musiker, trommer: Tor Haugerud
Musiker, sanger: Live Maria Roggen
Musiker/forsker: Sunniva Skjøstad Hovde
Skuespiller, sanger, danser: Tor Ivar Hagen
Sanger, musiker, komponist, ide/konsept/regi: Siri Gjære
Kunstner, DJ, danser, scenografi, ide/konsept/regi: Ann-Cathrin Hertling
Forfatter: Marte Huke
Musiker, sanger: Marianna Sangita Røe
Scenekunstner, musiker: Ole Romsdal
Performance, danser, DJ, perkusjon: Andrea Sampalmieri
Bålvakt og dansende gartner: Jørgen Stoltz
Produsent: Monica Aasen
Produksjonsmedarbeider: Ida Vie
+ Vis alt

Rosendal Teater har invitert Wild at Art til å lage et helt nytt verk i delen av teatret som er bygd over en gammel hage.

Saturns Hage oppstår utenfor Rosendal Teater, i foajeen, sal 2 og 3 torsdag 8. til lørdag 10. oktober 2020. Du kan komme og gå som du vil mellom start- og sluttid alle tre dagene. Tidspunkt kommer nærmere - følg med på våre nettsider!


Rosendal Teater har invitert Wild at Art til å lage et helt nytt verk i delen av teatret som er bygd over en gammel hage. Her vil “Saturns Hage” oppstå i oktober, like før mørketiden virkelig setter inn. Da flytter vi inn i Sal 2, Foajé og bakganger i teaterets skyggeside - her begynner noe å skje, her vokser noe fram!

Hit har vi kommet.

Hit har vi kommet,

- som delfinene fant veien tilbake i Venezias kanaler

Hit har vi kommet

Hit har vi kommet

Hvem er vi, når verden ikke lenger er slik vi kjente den?

Hit har vi kommet

Hit har vi kommet

Hit har vi kommet

I tre dager inviteres du til å bli med oss på piknik inn i “Saturns Hage” - en midlertidig åpning i hverdagen, et glimt inn i en verdenssprekk - et mulighetsrom! Der gatemusikantene er samlet på et verdenstorg. En slags fest mellom to verdener - et musikkhotell, et dansens gjestgiveri, en klubb med ”open ending” der alle gjestene utgjør opplevelsen, men ingen vet hvor det ender…

Som i en felles ekspedisjon ingen har lagt ut på før, hvor vi ønsker kaos og stillhet velkommen. For kan vi gjennom musikken og dansen finne et nullpunkt? Kan vi viske ut tiden slik at nye virkeligheter fremtrer? Saturns Hage er en midlertidig sone som vi alle kan forme, et temporært tilfluktsrom i en polariserende tid.

Hvem er du her?

I tre dager kan du komme og gå som du vil, ta med deg en venn eller komme alene, bli så lenge du vil, og kom gjerne tilbake.

For kan du huske hvordan det er å gå seg vill? Havne utenfor stien i håp om å finne en ukjent vei, få en kurv i hånden med alt du trenger og plutselig havne i en åpen glenne?

Velkommen!

Om Wild at Art:

Per Ananiassen - Teatersjef ved Rosendal Teater:

«Rosendal Teater har ved flere anledninger samarbeidet med kompaniet Wild at Art. Deres prosjekter representerer helt spesielle organiseringer av møtet mellom utøver og publikum i tid og rom der verket blir til som et resultat av begges nærvær. Åpenhet, interesse og toleranse for den andre er helt grunnleggende. Mulighetsrommene som oppstår har en betydning som peker langt utover forestillingsrommet. Man kan nesten si at de skaper nødvendige og komplekse utopier for hvordan man kan handle, skape og leve sammen på tvers av ulike identiteter.»

Guro Stugu - dramaturg ved Rosendal Teater:

«Eg opplever verka til Wild at Art som døråpnarar. Som genuine forsøk på å skape rom for den delen av oss menneske som er skjult bak lag av frisert oppførsel og tillærte koder. Dei iscenesett rom med eit anna sett av forventninger enn det forventa. Plasser der du heng att fasaden ved døra og heller går inn med hjartet først.»