Seminar:

Hooman bandw

Seminar:

om kunstnerskap med Hooman Sharifi

Visninger

 • Ingen forestillinger funnet
 • Gratis!

  Varighet

  Fem timer

  Medvirkende

  Seminaret gjennomføres av: Hooman Sharifi
  I samarbeid med: DansiT
  Byen i Bevegelse er støttet av: Trondheim Kulturfond
  + Vis alt

  Seminar om kunstnerskap: Hvordan bygge sitt selvstendige kunstnerskap, arbeide med koreografi, og bygge langsiktige strategier.

  Seminaret er samtalebasert og gjennomføres av Hooman Sharifi i samarbeid med DansiT i forbindelse med prosjektet «Byen i Bevegelse».

  Ta med egen matpakke! DansiT stiller med kaffe og te.


  Om Byen i Bevegelse

  Prosjektet «Byen i bevegelse» gjennomføres under kunstnerisk og koreografisk ledelse av dansekunstner og koreograf Hooman Sharifi, og skal foregå utendørs i dialog med Trondheims byliv. Fire lokale dansekunstnere utvikler individuelle soloer ute i Trondheims bybilde, og hver kunstner bestemmer seg for et spesifikt sted de ønsker å jobbe i relasjon til utviklingen av sin kunstneriske idé. Det kunstneriske og koreografiske arbeidet vil foregå ute og i interaksjon med den daglige aktiviteten på stedet.

  Prosjektet vil kulminere i visninger under Multiplié dansefestival 2021, men hovedfokus i prosjektet vil være på prosessen, og den koreografiske utviklingen til hver av dansekunstnerne.


  Om Hooman Sharifi

  Sharifi er født og oppvokst i Iran. Han kom som mindreårig asylsøker til Norge da han var 14 år, og er nå norsk statsborger. Han har virket som danser og koreograf fra han var rundt 16 år gammel. Han har bakgrunn fra hiphop og streatdance-miljøet, og er senere utdannet koreograf ved Kunsthøyskolen I Oslo. I 2000 startet han sitt eget kompani «Impure Company» som har produsert over tjue helaftens forestillinger, og har turnert mye, både nasjonalt og internasjonalt. Fra 2014 – 2018 var Sharifi teatersjef og CEO for Carte Blanche – Norges Nasjonale Kompani for Samtidsdans. Sharifi har lang og bred erfaring som koreograf, utøvende dansekunstner og kunstnerisk leder i dansekunstfeltet.