Things In My Mouth

Generator aspx 16

Things In My Mouth

Av Iggy Lond Malmborg

29. november kl 19:00 +1 til
Ferskeste forestilling fra en av Europas virkelige teaterfornyere

Visninger

  • Fredag 29. november, 19:00

    Sal 1

    Billett

  • Lørdag 30. november, 18:00

    Sal 1

    Billett

Pris

220/100

Varighet

Mer info kommer

Medvirkende

Konsept, tekst og regi Iggy Malmborg
Fremført av Iggy Lond Malmborg og Rea Lest
Dramaturg Johan Jönson
Tekniske løsninger og lyd Kalle Tikas
Produksjonsleder Eneli Järs
Co-produksjon : Kanuti Gildi SAAL (Tallinn), Rosendal Teater (Trondheim), Black Box Teater (Oslo), BIT-Teatergarasjen (Bergen) and FFT (Düsseldorf)
I samarbeid med iInkonst (Malmö)
+ vis alt

Om du ikke har opplevd Malmborg før, kan du faktisk ikke gå glipp av denne forestillingen: Hvor stemmen er et virus, språk et symptom - og vi er bare vertsdyr.

Iggy Lond Malmborg fortsetter å plukke teatersituasjonen og alle dens prosesser fra hverandre. Etter sine to forrige soloforestillinger b o n e r (2014) og Physics and Phantasma (2017) legges fokuset i Things in my mouth på stemmen.

Den rare kroppsdelen vår som vi verken kan se eller røre. I motsetning til resten av kroppen vår er den ikke en konstant - den er ikke bare der (enten vi vil eller ikke) - stemmen må produseres. Den krever et aktivt valg og kroppslig arbeid for å finne veien til verden. Hele stemmens eksistens er flyktig. Den forsvinner i det øyeblikket den kan bli hørt. Samtidig er den et grunnleggende tegn på liv.

Stemmen er også et avgjørende verktøy for å vise hvem vi er, både på scenen og i det sosiale liv.

Things in my mouth er bygget rundt et fiktivt premiss:

Stemmen er et virus, språk et symptom - og vi er bare vertsdyr.

----

Iggy Lond Malmborg har gjennom en årrekke inngått som en fast kunstner i Teaterhuset Avant Gardens i sesongprogram og i Bastard – Trondheim internasjonale scenekunstfestival. Iggy tilfører teaterkunsten nødvendige semiotiske spørsmålstegn, filtrert gjennom det antitetiske i møtet mellom teater og performance. Hans dramaturgiske mesterskap skaper forbindelser med publikum der de trodde det tekstlige innholdet er tørt og akademisk. Hans språk utgjøres av de samtidig tilstedeværende elementene kropp, språk, rom, agent, aktør, situasjon. Den helt unike tilnærmingen gjør Iggy Lond Malmborg til en av Europas teaterfornyere. Det er alltid en glede åpne et nytt kapittel i kunstnerskap.