EN
Meny
D e t
e r
t r y g t
å
b e s ø k e
o s s !

Besøket på Rosendal skal føles trygt for alle besøkende, kunstnere og ansatte på huset. Derfor følger vi godt med på restriksjoner som gjelder for både i kaféen og de andre publikumsarealene vi har.

Så lenge nasjonale og kommunale retningslinjer gjør at vi kan gjennomføre forestillinger og ha åpen kafé, gjør vi alt hva vi kan for å sørge for at teateropplevelsen blir en trygg opplevelse for deg og for oss. Så hva gjør vi egentlig for å holde alle sammen trygge?


Vi har håndsprit ved inngangsdører og stående utplassert på bord og andre overflater. Vi er rause med håndspriten og det er bare å bruke så mye dere føler for

Alle våre medarbeidere er til enhver tid oppdatert på husets smittevernsrutiner

Vi vasker grundig over alt av overflater og kontaktpunkter.

Vi har gode rutiner på å sprite kontaktoverflater både før, under og etter arrangementer.

Vi har egne arrangementansvarlige på jobb under hvert arrangement som følger med på smittevern i tillegg til vertene våre.


Våre medarbeidere gjør alt de kan for å få deg til å føle deg trygg her sammen med oss. Ta derfor mer enn gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på, bekymret over eller har noen som helst form for tilbakemelding til oss. <3

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen