Praktisk info

KUNDESERVICE BILLETTER


+47 21 95 92 00

Mandag - Torsdag: 09:30-16:00 // Fredag: 09:30-15:30


PARKERING

Rosendal Teater er kun en spasertur fra Midtbyen. Vi oppfordrer alle publikummere og besøkende i kafeen til å reise grønt! Rosendal Teater har både sykkelparkering langs husveggen mot bensinstasjonen og kort vei til nærmeste busstopp (Rønningsbakken, Buran).

Vi disponerer en parkeringsplass på kveldstid, som er forbeholdt kjørende med handicapbevis. Har du behov for parkeringsplass av andre årsaker, eller i tilknytning til spesielle arrangementer, ta kontakt med oss i forkant av besøket.

ADKOMST OG GARDEROBE

Vi har inngang via hovedinngangen på glassfasaden, eller gjennom kafeen. Grunnet COVID-19 retningslinjer vil vi ikke kunne tilby garderobe for våre gjester i høst.


TOALETTER/STELLEROM

Vi har toaletter og handikaptoalett inkludert stellerom i kjelleren under kafeen. Adgang fra kafeen, foajeen eller via heisen i nybygget.


UNIVERSELL UTFORMING/LEDSAGERBILLETT

Rosendal Teater er universelt utformet, og alle plan er tilgjengelig med rullestol. Nedgang til rampe for publikum med rullestol eller nedsatt bevegelighet finner du helt til venstre foran hovedinngangen til nybygget. Her vil det snart komme ringeklokke, slik at man enklere finner veien til kafeen når hovedinngangen er stengt. Vi har gratis ledsagerbillett, men du trenger en rabattkode for tilgang til denne. Ta kontakt med oss på info@rosendalteater.no, og fortell oss hva du eventuelt trenger av ekstra tilrettelegging - vi ønsker at teatret skal være tilgjengelig for alle


FOTOGRAFERING OG MOBILBRUK

På de aller fleste forestillinger er det ikke tillatt å fotografere/filme.

Dette er det hver enkelt kunstner eller arrangør som avgjør, og det vil som regel opplyses om det dersom det er lov å fotografere.

Scenekunst krever tilstedeværelse, og vi håper våre gjester tar seg en digital pause når de kommer på våre forestillinger. La mobilen få litt etterlengtet hviletid, og tillat deg selv å bare være sammen med resten av publikum. Teater er fellesskap! Vis hensyn til andre ved eventuell mobilbruk.


BILLETTPRISER

Billettene kjøper du enklest og billigst på våre nettsider www.rosendalteater.no i forkant av besøket. Fysisk billettsalg åpner i vår billettluke rett innenfor hovedinngangen i nybygget, én time før første forestilling. Dette gjelder også når vi har forestillinger på andre lokasjoner enn Rosendal Teater.

Billettpriser:
Ordinær: 240,-
Moderasjon: 140,-
Raus: 100,-

Barneforestillinger:
Barn - t.o.m. 16 år: 90,-
Voksne: 180,- (ordinær) /120,- (moderasjon)/100,- (raus)

Billettprisene vil kunne variere. Gå inn på nettsiden og se den enkelte forestilling for oppdaterte priser.


Moderasjon
gjelder: Honnør, student, unge under 25 år, scenekortinnehavere og TOBB-medlemmer. Gyldig bevis skal fremvises sammen med billett i døra under innslipp.

Rauspris er tillitsbasert, krever ikke legitimasjon og er for voksne med lav eller ingen inntekt. Billettypen er en måte for oss å ta samfunnsansvar på, og vi håper den brukes av de som trenger det.

Grupper over 8 får automatisk grupperabatt ved nettbestilling. Store grupper oppfordres til å ta kontakt for tilbud om grupperabatt og bestilling. Spørsmål rettes til info@rosendalteater.no eller telefonnummer 920 70 450

PUBLIKUMSINNSLIPP

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har anledning til å slippe inn publikum etter at forestillingen har begynt. Møt opp i tide! Kjøpte billetter kan ikke byttes eller refunderes. Står du på invitasjonsliste, må reservert billett hentes senest en halv time før forestilling, ellers vil du kunne risikere at billetten din blir solgt.

Vi er rause med håndsprit og oppfordrer alle til å bruke dette ved besøk hos oss. Det er plassert dispensere ved hver inngang og rundt omkring på strategiske plasser. Les mer om hva vi gjør for at du skal føle deg trygg ved et besøk hos oss: https://rosendalteater.no/blog...


ARRANGERE NOE HOS OSS?

Rosendal Teater ønsker å være et hus for byen og for nabolaget. Derfor leier vi ut våre lokaler når vi ikke trenger dem. Foruten tre saler (med kapasitet på ca 187 (sittende)/500 (stående), 104 (sittende)/250 (stående) og 35 (prøvesal, med amfi - men kan anvendes på mange måter) har vi

- en flerbruksvennlig mesanin med sitteplass til ca. 50 personer
- en foajé
- en kafé med plass for ca 70 personer, og som kan utvides ytterligere opp til vårt private spisekjøkken i andre etasje (+ max 30)

Siden åpning har vi hatt eksterne arrangører i alle slags kategorier, fra større debatter til fagsamlinger, dansekurs, jazzkonsert og nettverkstreff.

Vi tilpasser prisene våre til kommersielle og ikke-kommersielle arrangører, og skiller mellom arrangementer som foregår helt utenom vårt program og de som kan sees på som et sideprogram.

For informasjon og forespørsel om utleie, ta kontakt med Nina Bjørklund (produksjonsleder, festivalprodusent og ansvarlig for utleie) på:

nina@rosendalteater.no // (+47) 471 72 312