EN
Meny

Praktisk info

Lurer du på noe om adkomst, parkering, tilgjengelighet, innslipp eller annet praktisk rundt ditt besøk? Svaret finner du her!

KUNDESERVICE BILLETTER

+47 21 95 92 00
Mandag - Torsdag: 09:30-16:00 // Fredag: 09:30-15:30

FOR KUNSTNERE

Ute etter informasjon om intensjonsaavtale? Les mer her.

PARKERING

Rosendal Teater er kun en spasertur fra Midtbyen. Vi oppfordrer alle publikummere og besøkende i kafeen til å reise grønt! Rosendal Teater har både sykkelparkering langs husveggen mot bensinstasjonen og kort vei til nærmeste busstopp (Rønningsbakken, men Buran er heller ikke langt å gå).

Vi disponerer en parkeringsplass på kveldstid, som er forbeholdt kjørende med handicapbevis. Har du behov for parkeringsplass av andre årsaker, eller i tilknytning til spesielle arrangementer, ta kontakt med oss i forkant av besøket.

ADKOMST OG GARDEROBE

Vår hovedinngang er i front av glassfasaden på venstre side, men det er også mulig å komme til foajeen via ingangen til Rosendal Kafé.

TOALETTER/STELLEROM

Vi har toaletter og handikaptoalett inkludert stellerom for barn i kjelleren under kafeen. Hit kommer du via trapper i kafeen, foajeen eller heisen i nybygget.

UNIVERSELL UTFORMING/LEDSAGERBILLETT

Rosendal Teater er universelt utformet, og alle plan er tilgjengelig med rullestol. Er du rullestolbruker og skal på forestilling - kontakt oss, så vi kan tilrettelegge best mulig for opplevelsen din! Nedgang til rampe for publikum med rullestol eller nedsatt bevegelighet finner du helt til venstre foran hovedinngangen til nybygget. Ta kontakt med oss på info@rosendalteater.no, og fortell oss hva du eventuelt trenger av ekstra tilrettelegging - vi ønsker at teatret skal være tilgjengelig for alle!

FOTOGRAFERING OG MOBILBRUK

Det er ikke tillatt å fotografere/filme.

Scenekunst krever tilstedeværelse, og vi håper våre gjester tar seg en digital pause når de kommer på våre forestillinger. La mobilen få litt etterlengtet hviletid, og tillat deg selv å bare være sammen med resten av publikum. Teater er fellesskap! Vis hensyn til andre ved eventuell mobilbruk.

BILLETTPRISER

Billettene kjøper du enklest på våre nettsider www.rosendalteater.no i forkant av besøket. Fysisk billettsalg åpner i vår billettluke rett innenfor hovedinngangen i nybygget, én time før første forestilling. Dette gjelder også når vi har forestillinger på andre lokasjoner enn Rosendal Teater.

Prisnivåer:

Nivå 1 ...... 250kr
Nivå 2 ...... 200kr
Nivå 3 ...... 150kr
Nivå 4 ...... 100kr
Nivå 5 ...... 75kr
Solidaritetsbillett: 400 kr

Etter pilotering av dette prissystemet, har vi fått flere tilbakemeldinger fra folk som gjerne vil betale enda mer for at vi skal fortsette å kunne gi andre muligheten til å betale lite for å oppleve kunst. Derfor har vi i høst innført priskategorien solidaritetbillett for deg som gjerne betaler litt ekstra i solidaritet med andre som ikke har muligheten.

Billettprisene vil kunne variere. Gå inn på nettsiden og se den enkelte forestilling for oppdaterte priser.

Kjøpte billetter kan ikke byttes eller refunderes.

PUBLIKUMSINNSLIPP

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har anledning til å slippe inn publikum etter at forestillingen har begynt. Møt opp i tide! Kjøpte billetter kan ikke byttes eller refunderes. Står du på invitasjonsliste, må reservert billett hentes senest en halv time før forestilling, ellers vil du kunne risikere at billetten din blir solgt.

ARRANGERE NOE HOS OSS?

Vi har deilige sosiale møterom og flotte saler som kan leies ut når vi ikke har program på huset. Du finner alt av informasjon om fasilitetene våre og kontaktpersoner her.

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen