EN
Meny

Fasiliteter

Parkering

Vi disponerer en parkeringsplass på kveldstid, som er forbeholdt kjørende og passasjerer med en forflytningshemmelse. Har du behov for parkeringsplass av andre årsaker, eller i tilknytning til spesielle arrangementer, ta kontakt med oss i forkant av besøket.

Adkomst

Nedgang til rampe for publikum med rullestol eller med nedsatt bevegelighet finner du helt til venstre foran hovedinngangen til nybygget, herfra vil det også være mulig å komme inn til Rosendal Kafé via heisen. Alle plan er tilgjengelig for rullestolbrukere.

Toaletter og stellerom

Vi har et tilgjengelig toalett inkludert stellerom for barn i kjelleren under kafeen. Hit kommer du via trapper i kafeen og foajeen, eller heisen i nybygget. Døren til dette tilgjengelige toalettet er 93 cm bred. Det tilgjengelige toalettet kan brukes av alle kjønn. I tillegg har vi toalettfasiliteter for personer som ikke identifiserer seg som kvinne, med pissoarer og toalettbåser, og toalettfasiliteter for personer som ikke identifiserer seg som menn, med toalettbåser.

Avslappa sone

Teateret har et permanent avslapningssted i andre etasje av nybygget. Dette er et sted hvor du forhåpentligvis kan finne ro og ha mindre sansestimulering. Vi har tilgjengelige hørselsvern for å blokkere ut lyd, området er alkoholfritt, og du kan slappe av på våre madrasser og puter under våre myke tekstiler som henger fra taket.

Servicehund

Servicehunder er hjertelig velkomne på Rosendal Teater. Husk å kjøp ledsagerbillett til hunden din dersom du skal se en forestilling.

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen