• Wednesday — Thursday
    16.00 — 23.00 (23:30)
  • Friday — Saturday
    16.00 — 01.00 (01:30)
  • Sunday
    16.00 — 23.00 (23:30)
  • Vi åpner alltid 1 time før forestilling, uavhengig av åpningstidene.
EN
Meny

Rosendal Kafé er et hjem utafor hjemmet. Et uformelt, jovialt og åpent møtested med matservering og bar, enkelt og greit.

Vi liker priser som ikke forskrekker, arrangementer som skaper god stemning, kunst som inspirerer og folk som smiler.

Vi tenker gjerne på oss sjøl som et stamsted. Et trivelig sted å spise, henge og møtes for naboer, voksne, unge, unger, eldre og alle i mellom. Deilige sofaer har vi óg!

Har du lyst til å arrangere noe hos oss? Stille ut bilder på veggen? Spille konsert med bandet ditt eller fylle opp lokalet med en gjeng fra jobben?

Ta kontakt med kaféleder Kari!

Velkommen til Rosendal Kafé!

Pssst: Vi har mange faste arrangementer i Rosendal Kafé - få med deg det som skjer under her - og følg oss på Facebook for løpende oppdateringer<3

Rosendal Kafé er hjemmet til Lamomat, et matprosjekt og et sosialt møte- og spisested!

Lamomat er ei gruppe kvinner som har samla seg rundt kjøkkenet for å tilby tradisjonell mat fra sine hjemland til Trondheims befolkning. Lamomat er både et matprosjekt og en sosial møteplass som benytter kjøkkenet på Rosendal Kafé til å diske opp de lekreste matretter folk oftest ikke får tak i andre steder i byen. Og du - maten er alltid vegetarisk!

Lamomat benytter seg av kjøkkenet på Rosendal Kafé, og har for tiden pop-up mattilbud hver onsdag kl 12 i teatrets sesong. Se Lamomats Facebook-side for mer informasjon om arrangementer og mattilbud.

Kontakt LAMOMAT for spørsmål om reservasjon eller noe helt annet på lamomat@rosendalteater.no - så får du svar av prosjektleder og initiativtaker Hilde Stålskjær Osen.

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen