EN
Meny

Billetter

Hos oss kan du betale det du har råd til for en billett. Her finner du mer informasjon om billettpriser og -rutiner ved Rosendal Teater.

SLIK KJØPER DU BILLETT

Billettene kjøper du enklest på våre nettsider www.rosendalteater.no i forkant av besøket. Fysisk billettsalg åpner i vår billettluke rett innenfor hovedinngangen i nybygget, én time før første forestilling. Dette gjelder også når vi har forestillinger på andre lokasjoner enn Rosendal Teater.

Vær obs at forestillinga kan bli utsolgt, så det lønner seg å være ute i god tid.

BILLETTPRISER

Tilgjengelighet og solidaritet er viktige verdier for Rosendal Teater. Hos oss Teater skal det være mulig å oppleve kunst til tross for ei slunken lommebok. Kunst og kultur er folkehelse! Betal det du kan er konseptet for Rosendals billettpriser, og det går ut på at du betaler det du kan ut fra egen økonomi på det tidspunktet du kjøper billetten. Vi har satt den veiledende prisen til 150kr, og det er opp til deg om den passer din økonomiske situasjon.

Har du råd til en høyere billettpris? Supert:-D Ved å velge en høyere billettpris gjør du det mulig for andre å betale mindre!

Prisnivåer:

Nivå 1 ...... 250kr
Nivå 2 ...... 200kr
Nivå 3 ...... 150kr
Nivå 4 ...... 100kr
Nivå 5 ...... 75kr
Solidaritetsbillett: 400 kr

Billettprisene vil kunne variere. Gå inn på nettsida og sjekk den enkelte forestilling for oppdaterte priser.

Kjøpte billetter kan ikke byttes eller refunderes.

Etter pilotering av dette prissystemet, har vi fått flere tilbakemeldinger fra folk som gjerne vil betale enda mer for at vi skal fortsette å kunne gi andre muligheten til å betale lite for å oppleve kunst. Derfor har vi i høst innført priskategorien solidaritetbillett for deg som gjerne betaler litt ekstra i solidaritet med andre som ikke har muligheten.

Ledsager

Gratis ledsagerbillett kan bestilles både på nett og i billettluka, husk gyldig ledsagerbevis. På nett ligger ledsagerbilletten under billettkategorien "ordinær".

Har du spørsmål om billetter? Send mail til billett@rosendalteater.no

SERVICEHUNDER: Servicehunder er hjertelig velkomne til Rosendal Teater! Husk å kjøp ledsagerbillett til hunden din.


Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen