Praktisk info

KUNDESERVICE BILLETTER

+47 21 95 92 00
Mandag - Torsdag: 09:30-16:00 // Fredag: 09:30-15:30

PARKERING

Rosendal Teater er kun en spasertur fra Midtbyen. Vi oppfordrer alle publikummere og besøkende i kafeen til å reise grønt! Rosendal Teater har både sykkelparkering langs husveggen mot bensinstasjonen og kort vei til nærmeste busstopp (Rosendal, Rønningsbakken, Buran).

Vi disponerer en parkeringsplass på kveldstid, som er forbeholdt kjørende med handicapbevis. Har du behov for parkeringsplass av andre årsaker, eller i tilknytning til spesielle arrangementer, ta kontakt med oss i forkant av besøket.

FOTOGRAFERING OG MOBILBRUK

På de aller fleste forestillinger er det ikke tillatt å fotografere/filme.

Dette er det hver enkelt kunstner eller arrangør som avgjør, og det vil som regel opplyses om det dersom det er lov å fotografere.

Scenekunst krever tilstedeværelse, og vi håper våre gjester tar seg en digital pause når de kommer på våre forestillinger. La mobilen få litt etterlengtet hviletid, og tillat deg selv å bare være sammen med resten av publikum. Teater er fellesskap! Vis hensyn til andre ved eventuell mobilbruk.

UNIVERSELL UTFORMING/LEDSAGERBILLETT

Rosendal Teater er universelt utformet, og alle plan er tilgjengelig med rullestol. Nedgang til rampe for publikum med rullestol eller nedsatt bevegelighet finner du helt til venstre foran hovedinngangen til nybygget. Her vil det snart komme ringeklokke, slik at man enklere finner veien til kafeen når hovedinngangen er stengt. Vi har gratis ledsagerbillett, men du trenger en rabattkode for tilgang til denne. Ta kontakt med oss på info@rosendalteater.no, og fortell oss hva du eventuelt trenger av ekstra tilrettelegging - vi ønsker at teatret skal være tilgjengelig for alle.

ARRANGERE NOE HOS OSS?

Rosendal Teater ønsker å være et hus for byen og for nabolaget. Derfor leier vi ut våre lokaler når vi ikke trenger dem. Foruten tre saler (med kapasitet på ca 187 (sittende)/500 (stående), 118 (sittende)/250 (stående) og 35 (prøvesal, med amfi - men kan anvendes på mange måter) har vi

- en flerbruksvennlig mesanin med sitteplass til ca. 50 personer
- en foajé
- en kafé med plass for ca 70 personer, og som kan utvides ytterligere opp til vårt private spisekjøkken i andre etasje (+ max 30)

Siden åpning har vi hatt eksterne arrangører i alle slags kategorier, fra større debatter til fagsamlinger, dansekurs, jazzkonsert og nettverkstreff.

Vi tilpasser prisene våre til kommersielle og ikke-kommersielle arrangører, og skiller mellom arrangementer som foregår helt utenom vårt program og de som kan sees på som et sideprogram.

For informasjon og forespørsel om utleie, ta kontakt med Nina Bjørklund (produksjonsleder, festivalprodusent og ansvarlig for utleie) på:

nina@rosendalteater.no // (+47) 471 72 312