EN
Meny
H e i ,
n y e
n e t t s i d e r !

ENDELIG! Dette har vi håpa å få til i lang tid - når vi torsdag 20. oktober presenterer Rosendal Teaters nye nettsider er det i en fargerik drakt som virkelig viser frem bredden og dybden i det som skjer på huset.

Da vi åpnet huset og byttet navn til Rosendal Teater i 2019, fikk vi nye nettsider. I løpet av de tre årene som er gått siden da, har vi imidlertid utvikla oss, lært og vokst. Vi har ønska oss ei nettside som reflekterer bedre hvor stor bredde det er i det som foregår på huset. Et sted hvor publikum lettere kan få overblikk, finne program som passer eller utfordrer ens preferanser - eller gå mer i dybden hvis man vil. Et sted hvor kunstnerne kan være tydeligere representert i form av tekst, bilder og video. Og mulighet for oss som jobber her til å tydeliggjøre forskjellene mellom ulike arrangementer, så publikum finner frem i jungelen.

I samarbeid med Trondheimsbaserte Skogen har vi siden i sommer jobbet intensivt med å utvikle disse sidene. 20. oktober var vi i mål! Vi håper du liker de nye sidene, at de er enklere å finne frem i og at du får et rikere inntrykk av hvem vi er, hva vi gjør og hvorfor det er verdt å ta turen til dette ærverdige bygget i Østbyen.

Hva er nytt?

- På forsida kan du nå få overblikk over kommende program, og forskjellige kategorier av program på huset - for eksempel for barn, konserter, dansekunst og så videre.

- Nederst i programartiklene når du leser om ei forestilling får du opp forslag til relaterte arrangementer

- Festivalene har fått et tydelig sted å bo, så du vet hvilke festivaler som foregår på huset i løpet av et år, selv om det ikke foregår en akkurat nå

- Vi kan vise videoer på nye måter og dermed gi en mer levende opplevelse av forestillingene.

- Vi har merka hvert arrangement med et stempel vi har døpt "collector of ..." der du får et hint om hva slags opplevelse du kan forvente

- Og en hel rekke andre tekniske og visuelle endringer gjort for å gi en bedre, mer tilgjengelig og representativ opplevelse av aktiviteten vår:-)

Noe som mangler? Ikke funker? Superfornøyd? Send oss gjerne tilbakemeldinger på Facebook eller til info@rosendalteater.no

Vi sees på Rosendal!

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen