EN
Meny
N y t t
å r ,
n y e
p r i s e r !

I løpet av høsten har vi gjort en overhaling av billettprisene våre slik at de skal bli mer solidariske for alle ulike inntekter og økonomier som finnes der ute.

Vårt nye konsept har vi kalt "Betal det du kan"* og går ut på at du betaler det du kan ut fra egen økonomi på det tidspunktet du kjøper billetten. Vi har satt den veiledende prisen til 150kr, og det er opp til deg om den passer din økonomiske situasjon.

Har du råd til en høyere billettpris? Flott, ved å velge en høyere billettpris gjør du det mulig for andre å betale mindre!


Billettpriser:

Nivå 1: 250kr
Nivå 2: 200kr
Nivå 3: 150kr
Nivå 4: 100kr
Nivå 5: 75 kr

Hvorfor har vi valgt å gjøre denne endringen?

Som en institusjon for scenekunst har vi også et sosialt ansvar. Vi mener at scenekunst skal være tilgjengelig for alle uansett livssituasjon og ikke bare for de som har nok midler til å betale stadig økende billettpriser. Vi har tidligere operert med moderasjons- og rauspris, men har lagt merke til at det ikke nødvendigvis er selvsagt hva en skal velge. Derfor ønsker vi å gjøre det enklere! Vekk med kompliserte billettyper og forbehold om rabattbevis eller om en kategori gjelder en selv, og inn med et enklere system: kun prisen!


Hvordan fungerer det?

Det er enkelt! Finn frem til den forestillingen du ønsker billetter til og trykk på linken "Billett". Dette vil sende deg videre til vår billettportal. Til høyre på siden vil billettprisene dukke opp, trykk på den grå knappen "Flere priser" for å se alle nivåene. Så er det bare å velge det antallet billetter du skal ha i den priskategorien som passer deg og lommeboken din.


*Noen arrangementer vil avvike fra denne prisordningen

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen