• Fredag — Lørdag
    15.00 — 01.30
  • Søndag
    15.00 — 00.00
EN
Meny

Rosendal kafé er et uformelt, jovialt og åpent møtested med matservering og bar for naboer, sultne og teaterpublikummet vårt.

Et knutepunkt. Et stamsted. Et trivelig sted å spise, henge og møtes. For mange forskjellige folk, små som store. Det er kort og godt hva vi vil at Rosendal kafé skal være.

Billettluka fra kinoens storhetstid på Rosendal er borte, i stedet har vi pent bedt byantikvaren om å få åpne opp veggen for mer lys - og bakenfor søylene har vi bygget en kafé og bar som vi håper vil bli et møtested for små og store i nærområdet og byen både før og etter solnedgang.

Rosendal Kafé vil naturlig nok være preget av kulturliv, og vi vil ha ulike typer arrangementer her. Den et fint sted å starte om du er nysgjerrig på hva vi driver med her ute! De som jobber hos oss hjelper deg gjerne med å velge blant spennende forestillinger.

Velkommen til Rosendal!

For booking og spørsmål, ta gjerne kontakt via vår facebook-side eller per mail på kari@rosendalteater.no.

I åpningstid er vi også tilgjengelig på telefon 929 89 544.

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Bli rosendalianer

Få med deg det som skjer i tide!