Rosendal Kafé

O Rs Ac D Lg

Åpningstider

Onsdag 17:00 - 23:00
Torsdag 17:00 - 00:00
Fredag — Lørdag 17:00 - 01:00
Søndag 17:00 - 22:00

Åpningstidene er veiledende og vi forholder oss til enhver tid til myndighetenes retningslinjer vedrørende koronasituasjonen.

Følg med på våre Facebook-sider!

Vi serverer middag fra 17:00 til 21:00 onsdag til lørdag.

For booking og spørsmål, ta gjerne kontakt via vår facebook-side eller per mail på kari@rosendalteater.no. I åpningstid er vi også tilgjengelig på telefon 929 89 544.

Rosendal kafé er et uformelt, jovialt og åpent møtested med matservering og bar for naboer, sultne og teaterpublikummet vårt.

Et knutepunkt. Et stamsted. Et trivelig sted å spise, henge og møtes. For mange forskjellige folk, små som store. Det er kort og godt hva vi vil at Rosendal kafé skal være.

Billettluka fra kinoens storhetstid på Rosendal er borte, i stedet har vi pent bedt byantikvaren om å få åpne opp veggen for mer lys - og bakenfor søylene har vi bygget en kafé og bar som vi håper vil bli et møtested for små og store i nærområdet og byen både før og etter solnedgang.

I lune omgivelser serverer vi bra mat, gjerne kortreist, til en rimelig penge - og tilpasset både veganere og de med kjærlighet for enkel husmannskost. Her kan du både tilbringe en sen lørdagskveld og stikke innom for maten du trenger etter å ha sovet ut om formiddagen. Eller ta med deg barselgruppa for vaffel på en helt vanlig hverdag.

Rosendal Kafé vil naturlig nok være preget av kulturliv, og vi vil ha ulike typer arrangementer her. Den et fint sted å starte om du er nysgjerrig på hva vi driver med her ute! De som jobber hos oss hjelper deg gjerne med å velge blant spennende forestillinger.

Siste søndag i måneden er barnesøndag, og da blir det fokus på barnevennlig mat og aktiviteter i kafeen.

Velkommen til Rosendal!