EN
Meny

LÆVEN: A SPELL TO MAKE A BUILDING DISAPPEAR

av Rachael Clerke (UK)/LiveArt DK

Unik opplevelse for barn 4-6 år!

Varighet: Ca. 60 min
Kan Rosendal Teater forsvinne? Det skal vi prøve å få til sammen i denne interaktive opplevelsen for barn mellom 4 og 6 år.

Collector of: Dreams

En del av LÆVEN - en barne- og ungdomsfestival du ikke har hørt om før, fordi den skjer for første gang!:-D Les mer om festivalen via lenke i hovedmenyen vår!

For barn mellom 4-6 år

Billettene som ligger for salg gjelder barn. Voksne kan følge barnet gratis og uten billett.

A Spell to Make a Building Disappear er en workshop og en deltakerbasert koropplevelse for voksne og barn. Vi bruker våre skjelvende stemmer og uperfekte minner til å ta lydene fra Trondheim med oss fra utsida til innsida av teateret i et forsøk på å få bygningen til å forsvinne.

Kunstneren bak dette prosjektet er Rachael Clerke (UK). Som barn drømte hun om å være med i et punkband, helt til det slo henne at hun kunne lage sitt eget! Hun drømmer store drømmer og oppfinner strategier for å få dem til å gå i oppfyllelse. Kanskje klarer hun nettopp å få med seg barna på det også denne gangen.

LiveArt Danmark ble etablert i 2004, og har siden da jobbet for å styrke nettopp kunst i nuet. LiveArt DK har utviklet tre oppskrifter på interaktive forestillinger for barn som vi er heldige nok til å oppleve på Rosendal Teater i høst. Dette er en av dem. Hver forestillingsopplevelse ledes av en lokal kunstner.

Vises i samarbeid med DansiT

Medvirkende
Performance - utøvere Performances held as part of Læven is held by one of the local artists Michael Aspli, Anna Liljekrantz, Gyrid Nordal Kaldestad and Eline Hallem.
Billettpriser
Nivå 1 250,-
Nivå 2 200,-
Nivå 3 150,-
Nivå 4 100,-
Nivå 5 75,-
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen