A SPELL TO MAKE A BUILDING DISSAPPEAR

A spell to make a building disappear Ellen Friis

A SPELL TO MAKE A BUILDING DISSAPPEAR

av Rachael Clerke (UK)/LiveArt DK

25. september kl 13:00
Unik opplevelse for barn

Visninger

  • Søndag 25. september, 13:00

    Sal 1

    Billett

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Nivå 5

250,-
200,-
150,-
100,-
75,-

Varighet

Ca. 60 min

Medvirkende

Performance - utøvere Performances held as part of Læven is held by one of the local artists Michael Aspli, Anna Liljekrantz, Gyrid Nordal Kaldestad and Eline Hallem.

Kan Rosendal Teater forsvinne? Det skal vi prøve å få til sammen i denne interaktive opplevelsen for barn mellom 6 og 10 år.

Ingress: Collector of: Dreams

For barn mellom 6-10 år

A Spell to Make a Building Disappear er en workshop og en deltakerbasert koropplevelse for voksne og barn. Vi bruker våre skjelvende stemmer og uperfekte minner til å ta lydene fra Trondheim med oss fra utsida til innsida av teateret i et forsøk på å få bygningen til å forsvinne.

Kunstneren bak dette prosjektet er Rachael Clerke (UK). Som barn drømte hun om å være med i et punkband, helt til det slo henne at hun kunne lage sitt eget! Hun drømmer store drømmer og oppfinner strategier for å få dem til å gå i oppfyllelse. Kanskje klarer hun nettopp å få med seg barna på det også denne gangen.

LiveArt Danmark ble etablert i 2004, og har siden da jobbet for å styrke nettopp kunst i nuet. LiveArt DK har utviklet tre oppskrifter på interaktive forestillinger for barn som vi er heldige nok til å oppleve på Rosendal Teater i høst. Dette er en av dem. Hver forestillingsopplevelse ledes av en lokal kunstner.